Pollutec 2012: Dé internationale milieutechnologiebeurs. 27-30 november 2012 LYON. 3 opties om actief deel te nemen

Image

Pollutec 2012:

Dé internationale milieutechnologiebeurs.

27-30 november 2012 LYON

3 opties om actief deel te nemen

 

De afgelopen vijfentwintig jaar heeft de Pollutec zich geleidelijk ontwikkeld tot dé internationale vakbeurs voor de complete ecologische industriesector, en vormt een belangrijk forum voor onderzoek en innovatie op het gebied van diversificatie van brongebruik en verbetering van de performances van producten en processen. Van 27 tot en met 30 november 2012 komen meer dan 2.400 exposanten vanuit de hele wereld bijeen in het beurscomplex Eurexpo in Lyon. De vakbeurs richt zich dit jaar voornamelijk op twee zeer actuele thema’s: de duurzame stad en de duurzame industrie, met Argentinië als eregastland en de organisatie van internationale business meetings. Zoals vanouds is er een uitgebreid conferentieprogramma dat zich afspeelt in de verschillende thema-ruimtes en wordt een reeks aan prijzen en onderscheidingen uitgereikt tijdens de beurs.

Voor alle informatie over de beurs: www.pollutec.com

 

 3 opties om actief op de Pollutec beurs aanwezig te zijn:

 

DEELNAME AAN HET MATCHMAKING EVENT ‘GREEN DAYS @ POLLUTEC LYON’

Wilt u actief worden in Frankrijk of elders in Europa en bent u op zoek naar business partners of klanten? Wilt u contact leggen met het Nederlandse handelsnetwerk in Frankrijk? De Vereniging van Leveranciers van Milieutechnologie (VLM) nodigt u uit voor de “Green Days 2012”, het matchmaking evenement van Enterprise Europe Network tijdens de Pollutec Beurs in Lyon op donderdag 29 november 2012.

Deelname aan het matchmaking evenement staat open voor vertegenwoordigers van Nederlandse bedrijven en instellingen werkzaam op het gebied van milieutechnologie en duurzame energie. Enterprise Europe Network Nederland zorgt voor de organisatie. U betaalt alleen reis- en verblijfskosten.

U kunt zich inschrijven via: vlm@fme.nl. Wij nemen contact met u op om gezamenlijk een Engelstalig profiel op te stellen van uw bedrijf en uw verwachtingen. Hoe sneller u zich inschrijft, hoe beter de matches! Voor vragen kunt u ook direct contact op met Bert Keesman van de VLM: keesman@metasus.nl.

EIGEN AANWEZIGHEID OP DE HOLLAND LOUNGE

Voor leden en relaties van VLM is VLM bereid, bij voldoende belangstelling een Holland lounge op Pollutec, Lyon te organiseren. Er wordt uitgegaan van een stand van 18m².

De Holland Lounge wordt uw pied-à-terre gedurende 4 dagen. U kunt hier rustig uw gasten op vooraf afgesproken tijden ontvangen. U kunt uiteraard ook zelf de beursvloer bezoeken, waarbij de Holland Lounge als  uw uitvalbasis dient. U kunt de lounge gebruiken om tussendoor uw e-mails te checken of te werken. Er wordt uit gegaan van 6 à 7 deelnemers. Bij 6 deelnemers kost deelname 2.350,- euro per deelnemer.

Indien u aan deze activiteit wilt deelnemen, of vragen heeft, kunt u dat via email aan Trudi van Spankeren van VLM laten weten: trudivanspankeren@globalmatching.nl.

EIGEN STAND

In Nederland wordt de vakbeurs Pollutec vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel. 020-4620020, e-mail info@promosalons.nl ). Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor al hun vragen met betrekking tot de beurs.

www.promosalons.nl