Frankrijk: Verpakkingsbeurs EMBALLAGE 2012

De 40e beurseditie van de internationale verpakkingsbeurs EMBALLAGE 2012, die plaatsvindt van 19 t/m 22 november 2012 in het beurscomplex Paris-Nord Villepinte, hal 4, 5a en 6, biedt een gevarieerd programma.

Centraal staat de beursruimte “Pack Innovation” met een exclusief aanbod van exposanten, waar bezoekers de laatste noviteiten en toekomstige trends kunnen ontdekken. Speciale aandacht gaat uit naar maatschappelijk verantwoorde verpakkingen en naar verpakkingen die zich onderscheiden op het gebied van kostenbesparing of milieuproblematiek.

De expositie “I love pack, since 1947” is het evenement van deze 40e beurseditie. Deze expositie biedt een reis door de geschiedenis van toonaangevende verpakkingen die onze maatschappij weerspiegelen. In totaal worden 65 innovaties uit het heden, het verleden en de toekomst gepresenteerd in verschillende beurssectoren: voeding, schoonheid, luxe, gezondheid en multi-industrie.

Tijdens de conferentiecyclus “Pack Vision” belichten deskundigen alle aspecten van verpakkingen zoals strategische drijfveer, functioneel ontwerp, overdracht van informatie, kosten reducerende factoren, etc

Voor meer informatie over de beurs, de confernetiecyclus en de exposanten: www.emballageweb.com

De persafdeling van de beurs heeft voor sectoren food, luxe & schoonheid, vloeistoffen, multi-industrie en geneesmiddelen fiches over de laatste marktontwikkelingen op verpakkingengebied in het Frans en Engels gepubliceerd. Voor meer informatie zie de rubriek persberichten van Emballage 2012.