Multisectorale missie Frankrijk voor startende exporteurs van 27 tot 30 mei 2013

In opdracht van Agentschap NL organiseert psps consultants van 27 t/m 30 mei 2013 een multisectorale missie naar Frankrijk.

Frankrijk staat qua omvang voor de Nederlandse uitvoer, na Duitsland en België, op een derde plaats. Interessante sectoren voor de Nederlandse uitvoer naar Frankrijk zijn onder meer: duurzame energie, food, toelevering, creatieve industrie en healthcare / medische producten.

De missie richt zich op de regio rond Parijs (acht departementen met de stad Parijs als middelpunt). De economie in deze regio is rijk, dynamisch, divers, concurrerend en innovatief. Uitvalbasis voor de missie is de stad Parijs.

Programma

Het programma omvat individuele afspraken met mogelijke zakenrelaties en collectieve netwerkevenementen. Voorafgaand aan de missie wordt voor de deelnemers een informatiebijeenkomst gehouden, onder meer over zakendoen in Frankrijk.

Deelname

Deelname staat open voor bedrijven die op dit moment

Aan deze missie kunnen maximaal 12 bedrijven deelnemen. De kosten van deelname bedragen 450 euro (excl. btw) per deelnemend bedrijf. Reis- en verblijfkosten en andere individuele kosten zijn voor eigen rekening.

Plaats: Regio Parijs, Frankrijk
Organiserende instantie(s): psps consultants i.s.m. lokale partner
Inlichtingen bij: psps consultants
Carmen Quinders (Projectmanagement)
Telefoon: (070) 322 90 06
E-mail: quinders@pspsconsultants.nl
Meer informatie: www.pspsconsultants.nl/index.php?id=156
Deelname: Aanmelding is mogelijk tot uiterlijk 1 maart 2013