Parijs: Who’s Next Prêt-à-Porter van 6 t/m 9 juli 2013

Who's nextDe aankomende editie van de Who’s Next Prêt-à-Porter Paris, de grootste internationale modevakbeurs in Europa, vindt plaats van 6 t/m 9 juli a.s. in Parijs, tegelijkertijd met de beurzen Mode City, Interfilière, Bijorhca en Fatex. Ongeveer 2000 merken dames- en herenmode presenteren hier, in 6 duidelijke sectoren verspreid over 4 beurshallen, hun collecties Zomer 2014 aan 50.000 verwachte bezoekers.

Nieuw dit jaar is de International Buyers Business Lounge, speciaal voor internationale bezoekers. Daarnaast wordt vanaf heden de Who’s Next Prêt-à-Porter Paris in Nederland vertegenwoordigd door Promosalons Nederland in Amsterdam.

De Who’s Next Prêt-à-Porter Paris biedt een alomvattend aanbod van 2.000 merken in de hallen 2, 3, 4 en 7 van het expositiecomplex Porte de Versailles in Parijs. De helft hiervan (ongeveer 1.000 merken) zijn modecollecties en de andere helft mode-accessoires, ingedeeld in 6 overzichtelijke sectoren:
FAME – designcollecties vrouwenmode
PRIVATE – collecties vrouwenmode van de grote internationale merken
MR & MRS BROWN – collecties mannen- en unisex-mode, jeans, lifestyle, streetwear, casual
PREMIERE CLASSE – design mode accessoires, creatief, apart en trendy
WHO’S NEXT ACCESSORIES – mode accessoires: schoenen, bijous, lederwaren en tassen, textiel accessoires…
MR & MRS BROWN ACCESSORIES – mode accessoires urban & streetwear

Het aanbod op de beurs wordt gecompleteerd met een groot aantal aanvullende instrumenten voor de bezoeker, zoals de 4 trendforums, de catwalk shows (2 per dag), het trendmagazine dat gratis op de beurs verspreid wordt, diverse lezingen over trends en actuele onderwerpen uit de sector en tenslotte de ‘personal shopper’, een gratis dienst die bezoekers helpt bij het vinden van specifieke collecties op de beurs.

Tegelijkertijd met de Who’s Next Prêt-à-Porter Paris vinden in Parijs andere modevakbeurzen plaats, waardoor de status van Parijs als modehoofdstad van de wereld bevestigd wordt. Bezoekers die meerdere beurzen bezoeken kunnen een ‘Fashion pass’ bestellen, die toegang geeft tot alle beurzen.

Voor alle informatie, het bestellen van de toegangsbadge of Fashion Pass, of een gedetailleerd overzicht van de exposanten kan de bezoeker terecht op de website van de beurs: http://www.whosnext.com

Daarnaast kan de bezoeker met vragen terecht bij Promosalons Nederland in Amsterdam, dat vanaf heden de Nederlandse vertegenwoordiging is van de Who’s Next Prêt-à-Porter Paris: T. 020 4620020 of info@promosalons.nl