MEDI’ALG: congres en BtoB event over (zee)algen voor food en non-food valorisatie (4-6/10/2013 – St. Brieuc)

Bureau Landbouw Raad

MEDI’ALG, met focus op innovatie, onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten op basis van algen, vindt dit jaar plaats in de vorm van  ‘congres – BtoB event ‘ in de  beurshallen van St. Brieuc. Organisator is een samenspel van de stad St. Brieuc, de lokale overheid (Conseil Régional/Général), de Bretonse vertegenwoordiging van Enterprise Europe Network, de promotie-organisatie Bretagne Commerce International en Bretonse instituten voor toegepast onderzoek, zoals CEVA (Institut Technique Agro-Industriel des algues et des végétaux marins) en Zoopôle, een innovatiecluster voor dierlijke productie.

Meer informatie en registratie: www.medialg.fr

View original post