B to B meetings offshore windparken Frankrijk, 1 en 2 oktober 2013 in Le Havre

Blog Innovatie Attaché Parijs

Op 1 en 2 oktober 2013 vindt de derde editie plaats van de Franse nationale Windenergie Meetings in Le Havre, georganiseerd door de brancheorganisatie voor windenergie ‘Windustry’.

Het zijn jaarlijkse BtoB meetings voor de windenergiesector. Het moment is cruciaal in Frankrijk want er staan enkele gigantische parken op zee op het programma voor de komende jaren. De hoofdaannemers daarvan zijn inmiddels gedeeltelijk bekend, maar is er nog veel te halen voor subcontractors.

Een goed moment wellicht voor de Nederlandse industrie om in oktober in Le Havre bij de Rencontres Windustry te zijn. Bedrijven die er in ieder geval zullen zijn, zijn Areva, EDF EN, ENERTRAG, GDF Suez, Global Wind Power, Iberdrola, JMB ‑Aérowatt, Maïa Eolis, Siemens en Théolia · WPD Offshore.

Vier windparken op zee toegekend

De voorgeschiedenis. In 2012 werden in Frankrijk na een eerste openbare aanbestedingsronde vier lokaties voor windparken toegekend aan twee consortia.

EDF-Alstom
Het eerste consortium…

View original post 289 woorden meer