Nationaal Export Event 2013, 14 november 2013 WTC Rotterdam

Hét evenement voor exporteurs
Op donderdag 14 november 2013 organiseren Agentschap NL, DHL Express, Fenedex, ING en ExportSelect voor de vierde keer het Nationaal Export Event 2013, ditmaal in het WTC te Rotterdam. Hét evenement voor startende en ervaren exporteurs die meer willen weten over internationaal zakendoen en hun professionele netwerk willen vergroten. Wij heten u van harte welkom in het kloppend hart van het internationale bedrijfsleven in Rotterdam!

Onder leiding van Diana Matroos staat investeren in internationaal succes centraal tijdens een boeiend dagprogramma met vooraanstaande sprekers, workshops over actuele thema’s, de finale en uitreiking van de Exportmanager Award 2013, de uitreiking van de DHL Export Trophy en de Challenge Internationaal Ondernemen; individuele gesprekken met medewerkers van diverse Nederlandse ambassades over de hele wereld.

Challenge Internationaal Ondernemen
Wilt u internationaal ondernemen of uw activiteiten daar uitbreiden?

Ga in gesprek met ons buitenlandnetwerk van experts en ontdek waar uw kansen liggen over de grens. U kunt individueel in gesprek gaan met attachés van onze Nederlandse ambassades, Consulaten en Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) over de hele wereld. Zij zijn experts op gebied van economische ontwikkelingen, landbouw, innovatie, infrastructuur en milieu. Uw vragen over uw kansen op Internationaal Ondernemen kunt u tijdens het gesprek aan de diverse experts stellen. Tijdens de lunch en de borrel ontmoet u collega-ondernemers en organisaties die expertise hebben op het gebied van Internationaal Ondernemen en zakendoen in het buitenland.

Zo krijgt u een beeld van de mogelijkheden voor uw bedrijf. Ook krijgt u zicht op de dienstverlening van Agentschap NL en het buitenlandnetwerk. Wij ondersteunen u graag bij uw marktentree en bij het vinden van geschikte zakenpartners.

Workshops
Meer informatie workshops

Exportborrel
De borrel Internationaal Ondernemen is dé netwerkborrel van het jaar voor iedereen die aan internationale handel doet en (of) het Nederlands bedrijfsleven daarbij ondersteunt. Hier legt u nieuwe contacten of versterkt u de reeds bestaande banden.

Aanmelden
Meer informatie en programma

Meer informatie
Wat : Nationaal Export Event
Waar: 14 november 2013, WTC te Rotterdam
Aanmelden: Voor 13 november 2013 via direct aanmelden
Deelname kosten: Gratis, bij no show zonder afmelding: 225 EURO
Organisaties: Samenwerking tussen Agentschap NL , DHL, ING, Fenedex en Export Select
Contact : Agentschap NL – afdeling Evenementen
evenementen@info.agentschapnl.nl
Tel +31 88-602 8399