Bijeenkomst biobased economy Frankrijk voor mkb

tournesol

Blog Innovatie Attaché Parijs

‘Laat u groene kansen liggen in Frankrijk?’

Op 28  november 2013 vindt in Utrecht een bijeenkomst plaats die u de mogelijkheid biedt om hier meer van te weten en om deel te nemen aan een Nederlandse missie in mei 2014. De missie heeft als doel potentiële kansen te verkennen voor R&D en business in de biobased economy in Frankrijk.

Achtergrond

Verschillende Nederlandse bedrijven hebben de vraag over de groene kansen in Frankrijk al beantwoord en werken samen met een Franse partner. Want kansen zijn er, voor R&D- of zakelijke samenwerking met Franse biobased spelers. In de uitnodiging ‘Frankrijk BBE’ onderaan deze pagina kunt u meer lezen over kansen die de Franse biobased economy aan Nederlandse bedrijven biedt.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor Nederlandse MKB-bedrijven en kennisinstellingen die de stap richting Frankrijk willen zetten. De deelname is gratis, maar beperkt tot maximaal 24 bedrijven. Meldt u dus zo spoedig mogelijk aan! De aanmelding sluit…

View original post 185 woorden meer