Europese netwerk bijeenkomst van Rabobank International Desk Managers

SONY DSCManagers van de Europese International Desk van de Rabobank hebben op 18 october een netwerk bijeenkomst gehad op de Residentie van Ambassadeur Ed Kronenburg in Parijs.

Voorafgaand aan deze bijeenkomst werd door Nico van Opstal, Landbouwraad bij de Nederlandse Ambassade  te Parijs, een presentatie gegeven over het netwerk van de Europese Ambassades. Hierbij werd onder meer ingegaan op de externe toegankelijkheid via de centrale website en enkele ‘best practices’ van interne samenwerking door verschillende Ambassades in Europa.

Thijs Hendrix (bestuursvoorzitter van Hendrix Genetics) een boeiende presentatie over de internationale ontwikkeling van zijn bedrijf en uitbreiding hiervan in Frankrijk, met uitdagende stellingen in relatie tot de te volgen strategie in de Europese food- en agrimarkt. 

Voor meer informatie:

Peter Romar, Manager International Desk France, Rabobank International Telephone : +33(0)1 44 71 82 63 / Email: Peter.Romar@Rabobank.com  

Economisch Cluster Nederlandse Ambassade Parijs