Met Nederlandse biobased bedrijvendelegatie naar Noord-Frankrijk?

Blog Innovatie Attaché Parijs

SIÑAL Exhibition, Chalons-en-Champagne, 20 en 21 mei 2014

De Nederlandse Ambassade Parijs heeft het initiatief genomen om met een Nederlandse delegatie van bedrijven en kennisinstellingen deel te nemen aan het matchmaking- en congresevent SIÑAL Exhibition 2014, dat op 20 en 21 mei 2014 in Châlons-en-Champagne plaatsvindt. Ook wordt bij die gelegenheid een bezoek gebracht aan het bioraffinagecluster in Pomacle-Bazancourt. Châlons ligt midden in het grote akkerbouwgebied van Champagne-Ardenne, waar eveneens het innovatiecluster IAR – focus op valorisatie van landbouwgrondstoffen met als toepassingsgebieden agromaterialen, biomoleculen, bio-energie en bio-ingrediënten – is gevestigd. Meer informatie over de BBE in Frankrijk kunt u hier downloaden.

SIÑAL

•             SIÑAL is een belangrijke beurs waarvoor toenemende belangstelling bestaat. Deelname door veel Frans MKB, met ‘biobased’ activiteiten.

•             Door de Nederlandse delegatie is er voor het eerst dit jaar tijdens SIÑAL een substantiële bijdrage vanuit het buitenland.

•             Tijdens de beurs zal veel gelegenheid zijn om…

View original post 544 woorden meer