Holland Paviljoen op designbeurs Maison&Objet Paris, 5-9 september 2014

Is uw bedrijf actief in design, mode, textiel en interieur? En wilt u als creatieve ondernemer uw internationale markt uitbreiden? Meld u dan aan voor het Holland Paviljoen op designbeurs Maison et Objet Paris.

De Nederlandse Export Combinatie (NEC) organiseert het Holland Paviljoen in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). De designbeurs vindt plaats van 5 tot en met 9 september 2014.

Designbeurs Maison et Objet Paris

Maison et Objet Paris is een designbeurs die 2 keer per jaar plaatsvindt. Met ruim 3.000 internationale exposanten en 85.000 bezoekers heeft deze beurs een zeer internationaal karakter. De beurs staat positief bekend om het hoge aantal orders dat op de beurs wordt geschreven.

Programma

 • 2 workshops beursdeelname voorafgaand aan de beurs
 • beursdeelname inclusief gebruik Holland Lounge 5 tot en met 9 september
 • deelname aan seminars tijdens de beurs
 • netwerkreceptie
 • bezoek Paris Design Week

Voordelen deelname

Het Holland Paviljoen biedt u de volgende voordelen:

 • beursdeelname aan collectief Holland Paviljoen
 • inrichting stand: tafel en 2 stoelen, 1 sokkel (ongeveer 85 x 45 x 50 cm), standaard verlichting
 • ondersteuning tijdens de beurs
 • opname in promotiepublicatie 
 • uitstraling van het Paviljoen en collectieve publiciteit
 • gezamenlijk gebruik tolk
 • catering Holland Paviljoen

Holland Paviljoen in designhal

Alle Nederlandse bedrijven die actief zijn in design, mode, textiel en interieur kunnen deelnemen aan de designbeurs. Voor de designhal, waarin het Holland Paviljoen staat, zal wel een selectie plaatsvinden. De designhal is vermoedelijk hal 8. De minimumstandgrootte is 4,5 m2. Als u in een andere hal wilt staan, zijn hier mogelijkheden voor. Neem dan contact op met NEC om dit te bespreken.

Starters International Business (SIB)

Deelnemers kunnen kosteloos individueel exportadvies krijgen via de regeling Starters International Business (SIB). Dit adviestraject kunt u voorafgaand, tijdens of na afloop van de beursdeelname doorlopen. Ook designers die het traject al hebben afgerond komen in aanmerking voor deelname aan het Holland Paviljoen. Dit geldt ook als zij al internationale ervaring hebben.

Locatie:

Designbeurs Maison et Objet Paris

Organisator:

Nederlandse Export Combinatie (NEC) in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Deelname:

 • Eenmalig inschrijfbedrag per bedrijf: € 370 exclusief btw
 • Kosten per m2 voor grondhuur en standbouw: € 329,50 exclusief btw
 • Reis- en verblijfkosten en individuele transportkosten: voor eigen rekening

Aanmelden: tot 28 maart 2014

Meer informatie

Wim Klaver (RVO.nl)
T 088 042 42 42
wim.klaver@rvo.nl

Merit Temmink of Joost van Dam (NEC)
T (033) 433 01 31
info@nec.nl