Camille Oostwegel Nederlandse ambassadeur Equip’Hotel 2014 te Parijs van 16 t/m 20 november

De internationale horecavakbeurs Equip’Hotel vindt plaats van 16 t/m 20 november in Parijs. Al meer dan 50 jaar is Equip’Hôtel de toonaangevende ontmoetingsplaats voor alle professionals in de internationale horeca. Camille Oostwegel, directeur van de luxe hotelketen Château Hotels & -Restaurants, heeft zich bereid verklaard de Nederlandse ‘ambassadeur’ van de beurs te willen zijn.

De Equip’Hotel is opgebouwd uit 20 activiteitsectoren. Hierdoor ontstaat een nauwe persoonlijke relatie tussen de bezoekers en exposanten waardoor bezoekers de juiste antwoorden kunnen vinden voor hun eigen specifieke behoeften. Om aan alle wensen te voldoen selecteert de Equip’Hotel gespecialiseerde partners en wordt een reeks van Trend Studies en Innovatieve Forums georganiseerd. Dankzij deze expertise kunnen professionals een voorsprong krijgen op de marktveranderingen in hun branche. “Tijdens een periode van vijf dagen, biedt het evenement concrete oplossingen aan haar 110.000 vakbezoekers en fungeert deze als een ontmoetingsplaats om de dialoog en het netwerk te bevorderen,” aldus Corinne Ménégaux, directeur van de Equip’Hotel.

Altijd rekening houdend met het belang van internationale bezoekers : het Club Export programma Nieuw tijdens Equip’Hotel 2014 is het “Club Export programma”, een platform voor de internationale gastvrijheidsbranche waarbij exposanten en leveranciers elkaar kunnen ontmoeten om de doelstellingen te identificeren en te optimaliseren. De Club Export initieert introducties tussen grote internationale afnemers (distributeurs, architecten, binnenhuisarchitecten, projectontwikkelaars) en exposanten die hun export van producten en diensten willen verhogen. Leden van de Club Export profiteren van vele voordelen: bedrijfsondersteuning, bedrijfspresentaties, internationale netwerk evenementen, seminars en zij hebben onbeperkt toegang tot de Club Export lounge (paviljoen 7.1) voor exclusieve evenementen tijdens Equip’Hotel 2014.

Camille Oostwegel, Nederlandse Ambassadeur voor Equip’Hotel 2014 Camille Oostwegel, directeur van de luxe hotelketen Château Hotels &-Restaurants neemt deel aan het ambassadeurschapprogramma van Equip’Hotel door het bezoeken en ondersteuning te bieden aan het evenement. Camille Oostwegel in het kort: Na enkele jaren in het buitenland gewerkt te hebben, keerde hij in 1980 terug naar Limburg en nam zijn eerste stappen als zelfstandig ondernemer. Hij begon zijn eerste restaurant met vier medewerkers. Sindsdien is zijn bedrijf sterk gegroeid. Nu werken ongeveer 400 mensen in drie hotels en zeven restaurants. Al zijn hotels en restaurants zijn gevestigd in monumentale panden met een rijke culturele geschiedenis. Volg het laatste nieuws over het ambassadeurprogramma 2014 op www.equiphotel.com

Cijfers van de Equip’ Hotel 2012

110.647 vakbezoekers (+ 3,3% t.o.v. 2010) waarvan 18,4% internationaal (+9% vs 2010)

1.600 exposanten waarvan 30% internationaal

Meer dan 500 sprekers op de conferenties en rondetafelgesprekken afkomstig uit 20 nationaliteiten

352 chef-koks met samen 70 sterren

15 culinaire en designwedstrijden met ruim 200 deelnemers

Meer dan 6.000 geserveerde maaltijden tijdens de beurs (Resto des Chefs et studio resto,…)

15 trendstudios worden gerealiseerd – 250 evenementen en live demonstraties

Equip’Hotel 2014: 5 beurssegmenten met oplossingen voor alle vraagstukken van de sector!

 

 Voor meer informatie: www.equiphotel.com

Contactpersoon in Nederland: Coen ROSDORFF, Directeur Promosalons Nederland
Tel : +31 20 46 20 026 / c.rosdorff@promosalons.nl