50e SIAL in Parijs – innovation awards en nominaties voor Nederlandse bedrijven!

Bureau Landbouw Raad

Ruim 140 Nederlandse bedrijven tonen hun producten momenteel tijdens de gerenommeerde internationale voedingsmiddelenbeurs Salon International de l’Alimentation (SIAL) in de beurshallen van Paris-Nord Villepinte, ten noorden van Parijs. Het Landbouwbureau heeft tegen die achtergrond gisteren een netwerkontbijt georganiseerd op de Residentie van de Nederlandse Ambassadeur in Frankrijk, Ed Kronenburg.

Tijdens het ontbijt heeft Roald Lapperre, DG AGRO van het ministerie van EZ, de laatste stand van zaken gegeven op het gebied van de Russische import ban. Trendwatcher Jord Althuizen – Food Inspiration.Shoot my Food (“Life should be full of enriching culinary experiences; without, it is as bland as unseasoned rice”) heeft de laatste trends op voedselgebied gepresenteerd en geschetst dat er, ondanks de boycot, volop kansen zijn voor het Nederlands bedrijfsleven. Een exquis ontbijt werd verzorgd worden door meesterkoks Marco Poldervaart en Leendert Klaassens (Bocuse d’Or Nederland).

De SIAL die dit jaar zijn 50-jarig jubileum viert, geldt als dé…

View original post 359 woorden meer