Green Days @ Pollutec 2014 te Lyon 2-5 december 2014

Het Enterprise Europe Network nodigt u uit om deel te nemen aan de Green Days @ Pollutec 2014. Dit Europese matchmaking evenement voor milieutechnologie en duurzame energie vindt plaats tijdens de Pollutec beurs in Lyon van 2 tot en met 5 december.

Nederlandse ondernemers en organisaties die actief zijn op deze gebieden kunnen kosteloos deelnemen aan dit evenement. Hier kunt u onder andere gericht een technologie en/of product promoten, kennis vergaren over nieuwe innovaties en nieuwe zakenpartners ontmoeten. 

Voordelen Green Business Meetings

De voordelen van Green Business Meetings voor u op een rijtje:

  • Kies vooraf uw gesprekspartner;
  • Ontmoet in een korte tijd veel potentiële partners;
  • Breid uw internationale netwerk uit.

Inschrijven

U kunt zich tot 3 november inschrijven via de website van de Green Days @ Pollutec. Wij helpen u graag bij het opstellen van uw bedrijfsprofiel en de omschrijving van de samenwerking die u zoekt.
 
Hoe sneller u zich inschrijft, hoe beter u gevonden wordt door geïnteresseerde gesprekspartners. Daarnaast krijgt u met een gedetailleerd samenwerkingsverzoek kwalitatief betere afspraken dan met een globale omschrijving. Een week vóór het matchmaking evenement ontvangt u uw individuele agenda.
 
Contactpersoon: Michelle Lemmers, Enterprise Europe Network

+31 (0)88 602 1647 michelle.lemmers@rvo.nl