Lancering OTYS Phoenix 11 december 2014 in Parijs

Bron: www.otys.nl / www.otys.fr

OTYS lanceert Phoenix – The next step in online recruitment

Parijs, 14 november 2014OTYS Recruiting Technology, ontwikkelaar van werving- en selectiesoftware, gaat op 11 december tijdens een event over (e-) recruitment en technologie het nieuwe multi-platform OTYS Phoenix introduceren. OTYS Phoenix is state-of-the-art recruitment software met een geheel vernieuwde gebruikersinterface.

Het multi-platform Phoenix is volledig responsive en op elk device, pc (mac), tablet of smartphone, en in iedere browser te gebruiken. OTYS Phoenix omvat alle en verbeterde mogelijkheden van de OTYS-software en is uitgebreid met een aantal features die uniek zijn voor de recruitmentmarkt en het werk van de recruiter vereenvoudigen.
Jorrit Blok, CEO van OTYS: ‘Met OTYS Phoenix maken we een grote stap naar nog meer gebruikersgemak voor de recruiter. OTYS automatiseert alle recruitment processen, op een manier die de recruiter niet alleen in zijn waarde laat maar die hem helpt zijn waarde te vergroten. Het Phoenix platform maakt het bovendien mogelijk om sneller te ontwikkelen en innoveren.’

Look & feel
OTYS Phoenix werkt met een aantal “skins”; combinaties van kleurstellingen en achtergronden. In het deel “profiel” van het instellingenscherm kan de gebruiker een eigen thema uitkiezen of een eigen skin laten ontwikkelen door OTYS, zodat de eigen look & feel wordt meegeven.

Over OTYS Recruiting Technology
OTYS ontwikkelt en levert sinds 2001 recruitmenttechnologie voor HR en corporate recruiters, arbeidsintermediairs en jobboards. De organisatie staat bekend als de voorloper in ontwikkelingen, trends en technologie. Zo was OTYS de eerste met de introductie van recruitment apps, Linkedin-koppelingen. OTYS automatiseert alle recruitmentprocessen en levert software en websites gericht op alle processen die met in-, door- en uitstroom van mensen te maken hebben. Dat vertaalt zich in specialistische oplossingen voor werving en selectie, detachering, corporate HRM en vacature banken. OTYS heeft meer dan 1.000 klanten in Nederland, België, Frankrijk, Tsjechië, Engeland en de Verenigde Staten. OTYS heeft sinds 2008 een kantoor in Parijs om vanuit daar de Franse markt te bedienen.

Wilt u aanwezig zijn bij de lancering van dit nieuwe platform? Via deze link kunt u zich aanmelden voor het event.

Voor meer informatie voor de pers:
OTYS France Recruiting Technology
Lydia Veneman
Lydia.veneman@otys.fr
+33 1 74 31 13 43