Samen sterker het nieuwe jaar in!

Bent u benieuwd of uw mede-ondernemers dezelfde uitdagingen als u ondervinden op de Franse markt? Wilt u uw ervaringen als Nederlandse ondernemer in Frankrijk delen? Wilt u leren van de expertise van anderen en bent u bereid uw deskundigheid met anderen te delen? Dan kunt u dit MKB event niet missen!

De Nederlandse ambassade organiseert donderdag 15 januari 2015 een MKB event voor Nederlandse commerciële ondernemers in Frankrijk.

Het doel van dit evenement is het in contact brengen van Nederlandse commerciële ondernemers die gevestigd zijn in Parijs en omstreken.Tijdens het event zullen er onder andere verschillende personen van de ambassade een korte presentatie geven over de wijze waarop het economisch netwerk u kan bijstaan. Wij willen u echter voornamelijk de gelegenheid geven om de ondervonden uitdagingen op de Franse markt te bespreken met uw mede-ondernemers. De vraag die centraal staat tijdens deze bijeenkomst luidt als volgt: Hoe kunnen we elkaar ondersteunen en ervoor zorgen dat de zichtbaarheid en de resultaten van het Nederlandse bedrijfsleven verbeterd worden in Frankrijk?

Indien u zich wilt aanmelden of meer informatie wenst te ontvangen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Wendy Gijzels via wendy.gijzels@minbuza.nl of telefonisch via +33 1 40 62 33 64.

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen op 15 januari.

Print