Kom in contact met de Landbouwraden op 9 februari in Rotterdam. Aanmelden vóór 1 februari!

Bureau Landbouw Raad

Graag nodigt het ministerie van EZ/RVO u uit deel te nemen aan de “Agribusiness seminar en netwerkbijeenkomst EZ-Landbouwraden 2015”. Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 9 februari 2015 van 13:00 tot 20:30 uur: klik hier voor Hotel NHow Rotterdam

De doelgroep van deze dag is het agro-gerelateerde (MKB) Nederlandse bedrijfsleven dat internationaal actief is of dat wil worden. Dit event is een uitstekende gelegenheid om u te informeren over kansen en ontwikkelingen in verschillende delen van de wereld en geheel vrijblijvend in contact te komen met onze Landbouwraden die wereldwijd werkzaam zijn op de Nederlandse ambassades (zie ook www.landbouwraden.nl ).
De bijeenkomst bestaat uit regioseminars met aansluitend een agribusiness netwerkbijeenkomst.

Regioseminars (13:00- 16:30 uur)
’s Middags kunt u deelnemen aan regioseminars,  waar u geïnformeerd wordt over ontwikkelingen en kansen voor de agribusiness in de diverse regio’s in de wereld. De Landbouwraden en andere sprekers gaan in op de laatste…

View original post 285 woorden meer