Frankrijk cybersecurity: 24 labels voor nationale spelers

Blog Innovatie Attaché Parijs

Label France cybersecurity Label France cybersecurity

Cybersecurity is één van de 34 actieplannen van het plan voor de industriële wederopbouw van Frankrijk, ‘The new face of industry in France’. Eén van de prioriteiten van het cybersecurityplan is het oormerken van nationale partijen, bedrijven en publieke spelers die producten of diensten aanbieden op het gebied van cybersecurity.

Op 21 januari 2015, tijdens het International Forum on Cybersecurity in Lille reikte Axelle Lemaire, staatssecretaris voor de digitale economie, de eerste 24 labels ‘France CyberSecurity’ uit aan 17 bedrijven, uiteenlopend van kleine tot hele grote spelers : Amossys (expertise en consulting), Arkoon (netwerk- en databeveiliging, eigendom van Airbus Defense and Space), Netasq (netwerk- en databeveiliging, eigendom van Airbus Defense and Space) – Arkoon en Netasq zijn samen Stormshield geworden-, Atos, Bertin (technologische innovatie), CS Systèmes d’information (designer, integrator, operator of mission critical  systems), DenyAll (cybersecurity), Ercom (bescherming van mobiele netwerken, onder andere…

View original post 200 woorden meer