BIO-Europe Spring in Parijs, 9-11 maart 2015 + business tours Parijs 12 maart

Blog Innovatie Attaché Parijs

Al ingeschreven voor de BIO-Europe Spring die van 9 tot 11 maart in Parijs plaats heeft?

Conferentie, BtoB meetings, netwerkmomenten met grote farma- en biotechbedrijven maar ook innovatieve start-ups en financierders. En een kans om beter kennis te maken met wat Frankrijk te bieden heeft.

Medicen Paris Region

De BIO-Europe Spring is bij uitstek de gelegenheid om kennis te maken met één van Europa’s grootste conentraties voor medische devices en gezondheidstechnologie. Het cluster is constant op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden voor de 200 life sciences bedrijven die lid zijn van Medicen. Momenteel kijkt Medicen overigens specifiek naar samenwerkingsmogelijkheden met Nederlandse partijen. Meer informatie daarover kan bij ons verkregen worden.

Statistieken deelnemers Bio Europe 2014 Statistieken deelnemers Bio Europe 2014

Het doel van Medicen is om synergieën op te bouwen via samenwerkingsprojecten en zo bedrijven de kans te geven om bij de top te behoren in Frankrijk én in het buitenland. In het cluster zitten grote bedrijven…

View original post 101 woorden meer