BioBased missie naar Noord-Frankrijk, 18-20 mei 2015

Blog Innovatie Attaché Parijs

BioBased missie naar Noord-Frankrijk, 18-20 mei 2015

Naar aanleiding van groot succes vorig jaar, organiseert de Ambassade in Parijs ook dit jaar een Nederlandse delegatie voor bedrijven en kennisinstellingen op 18, 19 en 20 mei 2015 naar Noord-Frankrijk in het kader van de  SIÑAL in Châlons-en-Champagne, slechts op 430 km afstand van Utrecht. SIÑAL is een internationaal zakelijk evenement met B2B meetings en workshops op het gebied van non-food toepassingen van biomassa.

In mei 2014 was Nederland ereland tijdens de SIÑAL, waarmee een vijftiental Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen veel ‘exposure’ heeft gekregen. Ook dit jaar zullen we ons als Nederlandse bedrijfsdelegatie presenteren tijdens de beurs. SIÑAL is een toenemend belangrijk zakelijk platform met veel Frans MKB en instituten, actief op het gebied van ‘biobased’. Vorig jaar namen er 120 Franse bedrijven deel aan dit matchmaking-programma met gemiddeld 12 gearrangeerde afspraken per bedrijf.

De Ambassade Parijs neemt weer het…

View original post 383 woorden meer