Frankrijk vertegenwoordigd op Week van de Ondernemer Groningen

Op 10 en 11 juni 2015 vindt in Groningen de Week van de Ondernemer plaats. Speciaal voor ondernemers die erover denken om de Franse markt op te gaan zal ook NBSO Lille aanwezig zijn om hen van advies te kunnen voorzien.

Advies over succesvol ondernemen

De Week van de Ondernemer is een hét event voor ondernemers in Nederland. Tijdens deze week zijn topcoaches, succesvolle ondernemers en adviseurs aanwezig om iedere ondernemer te ondersteunen in diens zoektocht naar succes. Verder is het een uitstekende kans om in korte tijd veel potentiële zakenrelaties te ontmoeten en uw netwerk uit te breiden.

Internationale informatie van buitenlandexperts

Voor bedrijven die graag willen uitbreiden richting het buitenland is er een persoonlijk adviesgesprek mogelijk met experts uit diverse landen. Namens Frankrijk zal NBSO Lille aanwezig zijn om ondernemers te adviseren over de ins en outs van ondernemen in het land van de goede wijn, Édith Piaf en Victor Hugo.

Inschrijven

Wilt u informatie over de kansen en uitdagingen van uw bedrijf op de Franse markt? Schrijf u dan in op de volgende link: http://www.weekvandeondernemer.nl/Adviesgesprek-Internationaal