NEC: matchmakingreis food&agro (en non-food) Frankrijk – november 2015

Bureau Landbouw Raad

De NEC organiseert i.s.m. Transfer in november a.s. een matchmakingreis naar één van de meest kansrijke markten in de EU: Frankrijk! Deze reis wordt opgezet voor bedrijven uit diverse subsectoren, waaronder: food + Bio food + dieet producten, Agro + zuivel, Non-food retail, DHZ retail, Consumer ICT producten, Fashion retail, Design producten, Home interior producten. NEC bericht verder:
Zowel de retail als de agrofood sector zijn twee zeer dynamische branches in Frankrijk; goede redenen om deze markt met maar liefst 65 miljoen consumenten en een omvangrijke landbouw sector te betreden of uw bestaande activiteiten uit te breiden. Des te meer aangezien Franse bedrijven op zoek zijn naar leveranciers van innovatieve producten om aan de wensen van de Franse consument en de agrofood industrie tegemoet te komen.

Deelnemers: Max. 15 bedrijven, minimaal 8 deelnemers.

*Meer informatie: Heeft u interesse in deelname aan deze reis of wilt u meer…

View original post 27 woorden meer