Start van het Frans-Nederlands economisch jaar – #economieFRNL

Blog Innovatie Attaché Parijs

Nederland en Frankrijk lanceren een programma om de economische samenwerking en onderlinge handel extra over het voetlicht te brengen. Economische banden krijgen een jaar lang bijzondere aandacht door bedrijfslevendialoog, een gezamenlijke handelsmissie, evenementen, studie- en onderzoekbeurzen en voorlichting. De ministers van Economische Zaken, Henk Kamp en Emmanuel Macron, luiden het economisch jaar in op 3 juli 2015 aan de vooravond van de Grand Départ van de Tour de France in Utrecht.

De Nederlandse start van het grootse Franse sportevenement wordt benut als momentum voor de lancering van een Frans-Nederlands economisch programma. Een dag voor de start ontmoeten de Nederlandse en Franse bedrijven en deskundigen elkaar tijdens een CEO-ronde tafel, matchmakingbijeenkomsten en seminars over o.a. sporttechnologie, offshore windenergie en circulaire economie. De twee ministers geven formeel de aftrap en wijden de tweetalige website www.economieFRNL.com in, die informatie over het economisch jaar en over het…

View original post 401 woorden meer