SALON DE LA LINGERIE 2016

De komende editie van de grootste ondermodevakbeurs SALON INTERNATIONAL DE LA LINGERIE vindt plaats van 23 t/m 25 januari 2016 in Parijs en presenteert als eerste de nieuwe collecties najaar/winter 2016/2017 van ruim 450 internationale topmerken uit 37 landen. De trendthema’s zijn dit jaar de twee tegenpolen ‘Sincérité’ (meditatie, sereniteit) en ‘Distraction’ (extravagant, folklorisch).

BEURSSECTOREN
Het aanbod op de beurs is ingedeeld in 6 sectoren :
DESIGNER LABELS / Luxe collecties van designers
THE ESSENTIALS / Onmisbare topmerken van lingerie en corsetterie
COCOONING / Nachtmode, loungewear en homewear
BEAUTIFUL LEGS / Beenmode, sokken en kousen
SUPER HEROES / Ondermode voor mannen
LIMITED EDITION / Young designers

Designer of the year 2016: HANRO
Hanro is door de Salon International de la Lingerie uitgeroepen tot Designer of the Year 2016. Sinds meer dan 130 jaar staat Hanro voor perfectie en de meest geraffineerde lingerie en loungewear. Jarenlange knowhow wordt gecombineerd met technologische innovaties en een eigentijdse stijl, hetgeen Hanro tot een uniek merk maakt dat synoniem staat voor discrete luxe en natuurlijke elegantie. Natuurlijke materialen, vervaardigd met de nieuwste technieken, bieden zowel dames als heren uit de hele wereld de meest luxueuze producten. Met deze perfectionistische visie op elegantie en kwaliteit heeft Hanro mondiale erkenning verworven en is het de terechte Designer of the Year 2016.

Informatie kunt u vinden op http://www.lingerie-swimwear-paris.com