PDG Diner 9 november 2015

20151109_193944

Op 9 november was ambassadeur Ed Kronenburg gastheer van een diner op de residentie. Om en nabij 45 genodigden waren vanaf 19 uur aanwezig, ieder van hen directeur/directrice of vertegenwoordiger van een bedrijf met vestigingen in Frankrijk en Nederland.

De avond werd geopend met een welkomstdrankje en een woord van de Nederlandse ambassadeur die iedereen hartelijk welkom heette en kort en bondig uitlegde wat er komend jaar te verwachten is aan activiteiten vanuit de ambassade, veelal met betrekking tot het Frans-Nederlands economisch jaar.

Voordat er dieper ingegaan werd op de activiteiten rondom het economisch jaar werden alle aanwezigen verrast met een muzikale uitvoering van Irene Kok, getalenteerd cellist en momenteel dubbele masterstudent cello en barokcello.

De opkomst was royaal, met vertegenwoordigers en hoofden van grote bedrijven die actief zijn op zowel de Franse en Nederlandse markt, zoals Hema, Fokker, Koppert Biological Systems en Airborne.

Na de presentatie, gegeven door Eric van Kooij (innovatieraad), Huub Buise (handelsraad) en Casper Holl (ambassaderaad) werd er een luxe staand buffet geserveerd en was er tijd om met elkaar te spreken over onder andere het voorzitterschap van Nederland in de Europese Unie en het economisch jaar.

20151109_204122