De zakenpartnerscan

U zoekt een zakenpartner in Frankrijk. Wat nu?

De Nederlandse ambassade in Parijs werkt samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland om een dienst aan te bieden die uw bedrijf kan helpen bij het vinden van een geschikte, betrouwbare zakenpartner, de zogenaamde zakenpartnerscan. Het economisch netwerk heeft door jaren ervaring en kennis van de markt talloze contacten met bedrijven die voor uw bedrijf interessant zouden kunnen zijn. Een medewerker van de ambassade zal contact leggen met de lokale ondernemer en deze bij interesse aan uw bedrijf voorstellen.

Wij kunnen u helpen bij het vinden van betrouwbare zakenpartners als u weet:

  • in welk land u zakenpartners zoekt;
  • of u een handelsagent, importeur, distributeur of productiepartner zoekt;
  • hoeveel (financiële) middelen en tijd u heeft om uw zakendoelen in het land te behalen.

De zakenpartnerscan is een betaalde service van €500 per land. Het proces zal ongeveer zes weken in beslag nemen, met voorafgaand een telefonisch adviesgesprek 0m uw wensen en doelen aan te geven. Hier zal een bedrijfsprofiel worden opgesteld.