Ontmoet uw internationale zakenpartner tijdens Biogaz Europe 2016

Capture-d’écran-2015-08-07-à-17_08_12

Op woensdag 27 en donderdag 28 januari vindt in het Parc des Expositions (Nantes) een matchmakingevenement plaats voor MKB, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van biogas. Dit alles zal worden georganiseerd tijdens de vakbeurzen Biogaz Europe, Bois Energie en de Hypac Expo, waar  circa 4000 professionele bezoekers en 250 standhouders uit meer dan 20 landen aanwezig zullen zijn.

Om deel te nemen aan het matchmakingevenement kunt u zich aanmelden via de website van B2Match, dit kan tot 19 januari. Bij het aanmelden geeft u aan welke technologie, diensten of producten u zoekt of wilt aanbieden zodat er duidelijke profielen worden geschetst van de deelnemende bedrijven. Op basis hiervan kunt u 30 minuten durende afspraken inboeken en ongeveer één week voor het evenement zult u dan een gespreksschema ontvangen.

Het doel van de bijeenkomst is om meerdere interessante potentiële klanten en partners te spreken en te leren kennen op het gebied van biogas. Doordat alle gesprekken 30 minuten zullen duren, kunt u veel deelnemers spreken en zo het maximale uit uw beursbezoek halen.

Deelname is gratis

Meer informatie

Voor meer informatie over het matchmakingevenement kunt u contact opnemen met:

Enterprise Europe Network
Kees Mokveld
E kees.mokveld@rvo.nl