Economische missie naar Frankrijk met de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Lilianne Ploumen en de minister van Economische Zaken Henk Kamp (ovb)

1234567

Wilt u zakendoen in Frankrijk of bestaande zaken uitbreiden? Ga dan mee met de economische missie naar Frankrijk onder leiding van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Lilianne Ploumen en in aanwezigheid van onder andere de minister van Economische Zaken Henk Kamp (onder voorbehoud). Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW zal als zakelijkdelegatieleider optreden. Het doel van deze missie is onder meer de bevordering van de handel, wederzijdse investeringen en technologische samenwerking.

Frankrijk
Nederland en Frankrijk zijn strategische handels-, investerings- en innovatiepartners. Beide landen vormen een economisch koppel, steevast in elkaars top 5. Economisch zijn we complementair en hebben we elkaar veel te bieden: van samenwerking in kennis- en waardeketens in landbouw tot vliegtuigbouw en van chemie tot creatieve industrie. In de samenwerking is veel aandacht voor innovatie & ontwikkeling en de economie van morgen: slimme steden & mobiliteit, digitale & circulaire economie, klimaat & energie, agrofood. Het Frans-Nederlands economisch jaar, gelanceerd tijdens de start van de Tour de France in Utrecht en eindigend in de zomer van 2016, biedt een mooi kader om de hechte economische banden tijdens het bezoek te illustreren.

Frankrijk is een land dat vele voordelen biedt als exportbestemming. Het is goed te bereiken, heeft een hoog ontwikkelde markt (ruim 60 miljoen inwoners) en er zijn goede samenwerkingskansen op het gebied van handel, investeringen, innovatie en onderzoek.

Meer informatie over de missie vindt u hier.

Deelname
Deelname aan deze missie staat open voor bedrijven en kennisinstellingen uit bovengenoemde sectoren. Het aantal deelnemers is gebonden aan een maximum.

De kosten van deelname bedragen € 950 per bedrijf (max. 2 deelnemers per bedrijf)
Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden
Kan tot woensdag 20 januari 2016 via deze link