Internationale matchmaking tijdens Seanergy op 1 en 2 juni 2016

windmolens nieuws header

(Innovatieve) mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van wind op zee, getijde-energie, golfenergie of een andere vorm van maritieme energie, en die opzoek zijn naar potentiële internationale samenwerkingspartners (circa 3000 professionele bezoekers), kunnen op 1 en 2 juni 2016 deelnemen aan het Internationale matchmakingevenement van Enterprise Europe Network tijdens het internationale maritieme energie event SEANERGY in Biarritz ( Frankrijk).

Hoe werkt het?

  • U kunt zich tot 6 mei registreren via www.b2match.eu/seanergy2016 en een profiel van uw organisatie maken. In het profiel vermeldt u welke technologie, producten of diensten u zoekt of aanbiedt.
  • Het maken van een selectie van potentiële klanten of partners en het inboeken van gesprekken voorafgaand aan het evenement kan van 1 april tot en met 13 mei.
  • Uiterlijk 27 mei ontvangt u het overzicht van uw gesprekken.

De gesprekken zullen maximaal 30 min. duren. Zo kunt u in 2 dagen met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Deelname

Deelname aan de matchmaking is gratis, maar voor de toegang tot het conferentiecomplex is een toegangspas nodig. Deze kost € 150 (exclusief btw) en bestelt u via de organisatie van de conferentie.
Reis- en verblijfkosten en toegang tot de beurs zijn voor eigen rekening.

Datum, locatie en tijd

Het evenement vindt plaats op 1 en 2 juni 2016, van 10:00-17:00 uur in Biaritz ( Frankrijk) in La Halle d’Iraty (Rue de Pichot)

Belangrijke data

• Registratie kan tot 6 mei 2016 http://www.b2match.eu/seanergy2016
• Selectie van de gesprekken kan van 1 april tot en met 13 mei 2016
• Uiterlijk 27 mei 2016 ontvangt u het overzicht van uw gesprekken

Neem voor meer informatie over het matchmakingevenement contact op met:

Enterprise Europe Network
Kees Mokveld
E kees.mokveld@rvo.nl

Enterprise Europe Network Logo