SILMO Paris 2016: Internationale vakbeurs voor de optiekbranche

KNOW-HOW IN DE OPTIEK

Na een 2015-editie gekenmerkt door een positief zakenklimaat en een stijgend aantal bezoekers vindt de ‘grootste flagshipstore voor de optiekbranche’ dit jaar plaats van 23 t/m 26 september. De SILMO Paris 2016 staat in het teken van continuïteit en optimale organisatie van de vier elkaar aanvullende sectoren: mode, gezondheid, innovatie en opleiding. De vakbeurs speelt hiermee in op de actuele behoeften van de optiekbranche en streeft naar het bijeenbrengen van business en creativiteit ten behoeve van alle aanwezige professionals, zowel bezoekers als exposanten.

De verschillende expositieruimtes vertegenwoordigen de complete optieksector (brilmonturen, zonnebrillen, glazen, contactlenzen, low vision, equipment, optische instrumenten, winkelinrichting,…) en verwelkomen 900 exposanten uit de hele wereld en 1.350 creatieve merken verdeeld over 12 overzichtelijke sectoren met een vernieuwend decor. Dankzij diverse hoogtepunten kunnen professionals in elke expositieruimte nieuwe markten ontdekken, leren en zich laten informeren, op de hoogte blijven van de laatste innovaties en trends, uitwisselen en ervaring delen…

Hoogtepunten van de SILMO Paris 2016:
• Trends Pop-up Store
• Secret Store of Commerce 3.0
• Silmo TV
• Trends Mag by Silmo
• Low Vision stand
• Ab Fab Lab stand – voor nieuwe technologieën
• Silmo Academy – met het thema ‘READING’
• Silmo d’Or

Van 23 t/m 26 september 2016 vormt de SILMO Paris hét unieke trefpunt voor de ontwikkeling en de internationale reikwijdte van de complete optiekbranche. Voor meer beursinformatie: http://www.silmoparis.com

Stijgende Nederlandse deelname!
De inschrijvingen voor de SILMO Paris 2016 zijn al weer in volle gang. De jaarlijks groeiende Nederlandse vertegenwoordiging op de SILMO Paris laat ook dit jaar van zich spreken met een nu reeds record aantal geboekte vierkante meters. Naar verwachting zal ook het record aantal deelnemers van vorig jaar (21) in 2016 verbroken zal worden. Momenteel staan de volgende exposanten ingeschreven: Alexanian, Asia Dragon Europe, BBIG, C-Zone, Charlie.
Temple, Dick Moby, Dutz Eyewear, Eurovisie Worldwide, Eyefunc Europe, Frame Holland, Garret Leight Europe, Jos Baijens, Made4Eyes, More Eyewear, Roger Eye Design, Suzy Glam, Talba Nederland, Tuneamp,… Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich online inschrijven via http://www.silmoparis.com.

Vertegenwoordiging in Nederland
Op de internetsite www.silmoparis.com kunnen bezoekers terecht voor de voorbereiding van hun beursbezoek, de aanvraag van toegangsbadges, het programmaoverzicht, de beursplattegrond en de exposantenlijst. In Nederland wordt de SILMO vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel: 020-4620020, e-mail: info@promosalons.nl ). Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor al hun vragen met betrekking tot deelname en bezoek aan de beurs.