EQUIP AUTO 2017


EquipAuto 2017 Full_EN

EQUIP AUTO 2017 is het internationale vakevenement voor aftersales professionals en diensten voor alle voertuigen dat zal plaatsvinden van dinsdag 17 t/m zaterdag 21 oktober 2017 in Parijs.

De voorbereidingen voor deze editie zijn reeds in gang gezet en leggen zich toe op de actuele veranderingen die de aftersales markt voor automotive professionals en diensten ondergaat. Innovatie, connectiviteit, digitalisering van de sector vormen de hoofdthema’s van de aankomende beurseditie.

Het tweejaarlijkse trefpunt voor alle professionals op het gebied van onderhoud, reparatie en diensten in de automotive sector belicht belangrijke vraagstukken van de auto industrie, gekenmerkt door de opkomst van nieuwe zuinige modellen, en streeft ernaar effectieve oplossingen te kunnen bieden voor de mobiliteit van personen en goederen.

 

EQUIP AUTO 2015: Overzicht van een geslaagde beurseditie

In 2015 heeft de EQUIP AUTO haar positie als evenement voor de laatste marktontwikkelingen van de aftersales en diensten voor alle voertuigen bevestigd. Het aantal bezoekers is gestegen met 4% vergeleken bij 2013, met ruim 95.000 vakbezoekers, waarvan 25% internationaal en 1.400 exposanten waarvan 60% internationaal. Deze cijfers en de tevredenheid onder de bezoekers en exposanten onderstrepen het belang van de EQUIP AUTO als trefpunt voor innovaties, aftersales en diensten voor alle voertuigen, gewijd aan Franse en internationale markten van Europa, Afrika en het Midden Oosten.

  • Kerncijfers bezoekers 2015

95.000 professionals, waarvan 25% internationaal

  • 78% tevreden bezoekers
  • 30% nieuwe bezoekers, waarvan 89% tevreden is over het beursbezoek
  • 83% van de bezoekers komt terug in 2017
  • 36% van de bezoekers gaat niet naar andere vakbeurzen- Bezoekersactiviteiten

1

           -Interessegebieden van de bezoekers (meerdere opties mogelijk)

 1

 

– Top 15 bezoekerslanden (behalve Frankrijk)

1

  • Kerncijfers exposanten

1.400 exposanten, waarvan 60% internationaal

– Tevredenheid onder exposanten:
>72% van de exposanten is tevreden
>78% van de exposanten komt terug in 2017

 

– Top 15 exposantenlanden (behalve Frankrijk)→

1

Over de EQUIP AUTO
EQUI AUTO, de internationale vakbeurs voor aftersales professionals en diensten voor alle voertuigen, is één van de belangrijkste trefpunten voor fabrikanten, distributeurs en reparateurs die op zoek zijn naar nieuwe producten, diensten of partners. De vakbeurs wordt georganiseerd door Comexposium in samenwerking met de FIEV (vakvereniging voor Fabrikanten van Equipment voor Voertuigen) en de FFC (Franse Vakvereniging voor Carrosseriebedrijven).


Voor meer informatie kunt u terecht op: www.equipauto.com