Zijn gemeentes uw klant? Kom naar de ‘Salon des Maires’ in Parijs!

Blog Innovatie Attaché Parijs

Salon des maires logoVan 31 mei tot en met 2 juni vindt in Parijs de Salon des Maires (letterlijk Burgemeestersbeurs) plaats. Deze jaarlijkse beurs is het belangrijkste Franse evenement op het gebied van publieke aanbestedingen en wordt druk bezocht door burgemeesters, lokale bestuurders, gedelegeerden, gemeenteambtenaren en beleidsmakers uit heel Frankrijk.

In het kader van het Frans-Nederlandse Economisch Jaar heeft de Nederlandse ambassade in Frankrijk een Holland-stand gereserveerd om Nederlandse bedrijven en innovaties onder de aandacht te brengen bij Franse overheden. De drie thema’s die centraal staan zijn:

1.    Circulaire economie

2.    Duurzame mobiliteit

3.    Smart Cities

Echter, ook als uw bedrijf niet bij deze sectoren hoort bent u van harte welkom. Deelname aan de Salon des Maires is een zeer goede manier om een voet tussen de deur te krijgen op de Franse aanbestedingsmarkt. In 2014 bezochten bijna 58.000 mensen de beurs, waarvan de overgrote meerderheid vertegenwoordigers waren van gemeentes, departementen, regio’s…

View original post 109 woorden meer