BIJORHCA PARIS: 2 T/M 5 SEPTEMBER 2016

Jewel

BIJORHCA PARIS is dé internationale vakbeurs voor fantasie sieraden, juwelen, horloges, fournituren en aanverwante technische industrie. Gedurende 4 dagen presenteren 450 merken afkomstig uit meer dan 30 landen hun nieuwe collecties aan 14.000 vakbezoekers van bijna 100 verschillende nationaliteiten. De komende editie vindt plaats van vrijdag 2 t/m maandag 5 september a.s. in hal 5 van het expositiecomplex Porte de Versailles in Parijs. De BIJORHCA PARIS vindt tegelijkertijd plaats met de modevakbeurs Who’s Next (Expositiecomplex Porte de Versailles) en de woondesignvakbeurs Maison&Objet Paris (Expositiecomplex Paris Nord Villepinte).  

3 werelden voor een compleet en overzichtelijk aanbod  
De 450 merken aanwezig op de BIJORHCA PARIS zijn verdeeld over drie verschillende sectoren voor een overzichtelijke indeling van het aanbod en een goede doorstroom van de bezoekers:

 

  • Waardevolle Juwelen: Goud, Juwelen, Zilver, Vermeil, Staal en Horloges
  • Fantasie Sieraden: Design, Couture en Mode Accessoires
  • Elementen: Fournituren voor sieraden, technische industrie, verzekeringen en beveiliging.

Tijdens de aankomende editie in september gaat de aandacht van de vakbeurs speciaal uit naar de sector Waardevolle Juwelen, met o.a. de ontvangst van verschillende Juweliers-Horlogemakers groepen, zoals de Nouveaux Bijoutiers en de Groupement MG.

2 trendruimtes    
Inkopers en designers kunnen op de BIJORHCA PARIS terecht voor het vinden van inspiratie en het ontdekken van de seizoenstrends, vormgegeven in een originele setting dankzij twee unieke beursruimtes gecreëerd door styliste Elizabeth Leriche en gerealiseerd met sieraden van exposanten:

  • De ruimte Fashion Trends presenteert een combinatie van sieraden en mode silhouetten rondom 4 thema’s: ‘Pink Lady’, ‘Night Luxury’, ‘Flower Fantasy’ en ‘Military Rock
  • De ruimte Precious Gallery onthult een selectie van waardevolle juwelen van exposanten

 

Artistieke exposities
De Servische ontwerpster Sonja Iglic, presenteert 2 collecties waarin zij sieraden transformeert tot visuele verhalen: ‘De kaken van glorie’ en ‘De vervulling’.
Marek Wojcicki, ontwerper van het merk ‘M W Marek Paris’ toont 3 couture stukken en 2 collecties mode sieraden in het kader van zijn voornaamste inspiratiebron: de natuur.
Designer en textiel ingenieur Tzuri Gueta dompelt bezoekers onder in de onderwaterwereld dankzij een visuele en zintuiglijke ervaring met de naam ‘Abyss’.

Op www.bijorhca.com kunnen bezoekers terecht voor de voorbereiding van hun beursbezoek, de aanvraag van toegangsbadges het programmaoverzicht en de exposantenlijst. In Nederland wordt de Bijorhca Paris vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel: 020-4620020, email: info@promosalons.nl). Hier kunnen geïnteresseerden terecht met al hun vragen met betrekking tot bezoek aan de beurs.

Over REED EXPOSITIONS – www.reedexpo.fr/en/
De vakbeurs BIJORHCA PARIS wordt georganiseerd door Reed Expositions, marktleider in de organisatie van vakbeurzen en consumentenbeurzen. Reed Expositions vertegenwoordigt 19 activiteitensectoren en 52 evenementen, zoals Mondial du Bâtiment, EquipHotel, IFTM-TopResa, Expoprotection, Pollutec, Midest, Fiac, Paris Photo, Nautic…  evenals de Maison&Objet van SAFI, een dochteronderneming, 50/50 met Ateliers d’Art de France.  Reed Expositions brengt 24.500 exposanten en 1,58 miljoen Franse en internationale inkopers bijeen.

Reeds Expositions maakt onderdeel uit van Reed Exhibitions, ’s werelds grootste organisator van evenementen en marktleider op de Franse markt met meer dan 60 evenementen en 2 dochterondernemingen, Reed Expositions France en Reed Midem.