Frans-Nederlandse conferentie Digital Design: 10 juni 2016

Blog Innovatie Attaché Parijs

Tijdens Futur en Seine, het grootste gratis Europese evenement over digitale innovaties, organiseert de Nederlandse ambassade in Parijs in samenwerking met de ENSCI (Ecole Nationale Supérieure de Création Industrielle) een conferentie over Digital Design. Internationaal erkende Franse en Nederlandse Digital Designers komen hier spreken over hun visie op de rol van digital design in onze steeds sneller veranderende samenleving. De conferentie vindt plaats op vrijdag 10 juni 2016 van 11h30 tot 13h00 in de gaîté lyrique (3bis Rue Papin, Parijs). Voertaal van de conferentie is Engels.

Is design, als een discipline verweven met kunst, exacte wetenschap, antropologie en economie, rede en emotie, de missende schakel van de weg naar een geslaagde digitale transformatie? Als namelijk transformatie betekent; ‘de overgang van de ene vorm naar de andere’, dan is design, de studie van synthese, wellicht het ideale uitgangspunt om deze nieuwe digitale wereld tastbaar te maken.

Futur en Seine

View original post 320 woorden meer