Mode City – Luli Fama 2016

Mode city

Van Cuba tot Miami; de unieke stijl van LULI FAMA!


Ook dit jaar gaat de aandacht van de MODE CITY, hét internationale vakevenement voor badmode en lingerie, uit naar business en design. Van 9 t/m 11 juli a.s. kunnen professionals uit de badmodebranche weer vele nieuwe trends ontdekken. Vanwege de finale van het EK voetbal in Parijs vindt de beurs dit jaar eenmalig plaats in Lyon. ‘Designer of the year’ tijdens deze 33e beurseditie zijn ‘Luli’ en Augusto Hanimian van het merk LULI FAMA.

Design, een familiegeschiedenis…

Geboren in Cuba en getogen in Miami, heeft Lourdes Hanimian, genaamd ‘Luli’, er altijd naar gestreefd om een grote designer in de modebranche te worden. Opgegroeid op de stranden van Miami is het niet verwonderlijk dat Luli werd aangetrokken en geïnspireerd door de wereld van badmode.

In 1990 verwerft ze, samen met haar zwager Augusto Haniman, expertise en know-how in de mode en badmode dankzij hun tante, gerenommeerd ontwerpster van badmode. In  2003 creëert het designerstrio het merk LULI FAMA.

Momenteel realiseert Luli Fama 40% van haar verkoop in het buitenland en wordt wereldwijd gedistribueerd naar meer dan 600 internationale klanten in de U.S.A., de Bahama’s, Canada, de Dominicaanse Republiek, Frankrijk, Griekenland, Israël, Jamaica, Libanon, Mexico, Panama, Puerto Rico, Rusland, de Seychellen, Zweden, Zwitserland en Venezuela.

Luli Fama heeft ook een eigen trendy boetiek met de naam Doral, gelegen in het oosten van Miami (Florida), niet ver van het hoofdfiliaal waar badmodecollecties voor dames en meisjes worden gepresenteerd.

Dankzij het grote succes, presenteert Luli Fama haar ontwerpen eveneens tijdens bekende modeshows over de hele wereld, zoals de Mercedez Benz Fashion Week in Miami.

Mix & match van culturen 

Luli Fama is gerenommeerd voor haar collecties badmode en beachwear, gekenmerkt door moderne vormgeving, frisse kleuren en originele prints.

Het merk laat zich inspireren door de Cubaanse origine van Luli en haar jeugd in Miami. Dankzij een eclectische mix van kosmopolitische cultuur en Latijnse invloeden, ontstaan de unieke, feestelijke en verfijnde creaties.

Originaliteit is een belangrijke troef en Luli speelt in op het belang dat consumenten hechten aan de filosofie van hun merk. Alle stukken badmode (monokini’s, bikini’s)en beachwear (jurken, pareo’s en kaftans) worden gemaakt van hoogstaande materialen met mooie details en versieringen voor een uiterst vrouwelijk silhouet, om zowel overdag als ’s nachts gedragen te worden.

De ontwerpstudio Luli Fama laat zich inspireren door de muzikale ritmes van het Caribisch gebied en het nachtleven van South Beach. Groene en blauwe tinten van de oceaan, gouden fonkeling van de sterren en de schoonheid van weelderige natuur tekenen de collecties van Luli Fama.

Ten slotte werkt het merk in samenwerking met vele artiesten om ieder seizoen exclusieve prints van bloemen, water, tribes of tie-dye motieven te ontwerpen.

Mode

Very Fashion People!

Luli Fama heeft talrijke beroemdheden weten te verleiden: Beyoncé, Jennifer Aniston, Shakira, Eva Longoria, Kate Hudson… zijn fan van haar modellen. Tevens is het merk populair door de IT GIRLS van dit moment, zoals Kourtney Kardashian en Emily Ratajkowski, of van bekende mannequins zoals Adriana Lima, Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Bar Rafaeli et Marisa Miller… die allen zijn gevallen voor de ultra kleurrijke prints van de Luli Fama bikini’s!
Luli Fama verbreedt haar horizon en introduceert een zonnebrillenmerk, EYE CANDY, een moderne stijl die perfect aansluit bij de badmode collecties.

Bron: www.promosalons.nl  + http://www.lulifama.nl/