ALL4PACK Paris 2016

All4pack
De vooruitzichten van de ALL4PACK Paris 2016, The global marketplace for Packaging, Processing, Printing & Handling, bestaande uit de vakbeurzen EMBALLAGE en MANUTENTION, zijn positief met 800 ingeschreven exposanten, waarvan 40% internationaal. Op 7 maanden voor aanvang van de beurs is 85% van de oppervlakte gereserveerd en belooft de ALL4PACK Paris van 14 t/m 17 november a.s. een dynamisch en productief trefpunt te worden waar 1.600 exposanten en 98.000 verwachte vakbezoekers bijeenkomen voor zaken en innovaties.

 

Een zakelijke beurseditie en de aanwezigheid van alle grote spelers

all4packkk

De ALL4PACK Paris presenteert in 2016 een vernieuwd aanbod in lijn met de huidige markt en de verwachtingen van professionals. Dankzij deze ontwikkeling hebben al 800 Franse en internationale merken zich ingeschreven voor de aankomende beurseditie. 20% daarvan betreft nieuwe exposanten, met de komst of terugkeer van grote namen, zoals:    DS SMITH PACKAGING – MARCHESINI Group Spa – SONCINI – WEBER MARKETING SYSTEMS France, etc. Ook traditionele exposanten en paviljoens hebben hun deelname wederom bevestigd, zoals bijvoorbeeld ISTANBUL EXPORTER’S ASSOCIATIONS – BFR GROUPE – KRONES – MECAPACK.

 

Inspelend op de ontwikkelingen van de sector en een markt gericht op de globale productieketen, is het aanbod van de ALL4PACK Paris ingedeeld in vier elkaar aanvullende activiteitensectoren:

  • Packaging en Processing: 2 sectoren die het complete verpakkingsaanbod bijeenbrengen, van grondstof tot eindproduct, evenals equipment voor processing, transformatie en productie van vul- en verpakkingsmachines, met bijvoorbeeld de merken PRUD’HOMME /MATEQUIP – AUER PACKAGING GMBH – IXAPACK – SELVEX – AUCOUTURIER – RPC en BEAURAIN.
  • Printing: Dit was de belangrijkste sector voor bezoekers in 2014, met digitaal en hybride printing, 3D-printing, labels, packaging printing equipment, grafisch ontwerp. In 2016 zijn o.a. aanwezig: DOMINO – MGI DIGITAL TECHNOLOGY – XEIKON INTERNATIONAL – KONICA MINOLTA/KONICA MINOLTA SENSING – STRATUS PACKAGING.
  • Handling: Speciale aandacht gaat uit naar automatisering en intelligente opslag, meer dan ooit verbonden met het einde van de verpakkingsketen. Hier vindt men informatiesystemen en -oplossingen, wagens, logistiek, material handling equipment, hefmiddelen, opslag… met deelname van bijvoorbeeld: EGEMIN – KARDEX France – KASTO France – KNAPP AG – INTERROLL – PROMALYON – SIGNODE IDUSTRIAL GROUP.

 

Een internationaal trefpunt voor de complete sector

Met 40% van de ingeschreven bedrijven afkomstig van buiten Frankrijk onderstreept de vakbeurs haar internationale bereik. De best vertegenwoordigde landen dit jaar zijn Italië, Duitsland, Spanje en België/Luxemburg. Tevens wordt de aankomende beurseditie gekenmerkt door een aanzienlijke deelname uit Nederland en Verenigd Koninkrijk, evenals een stijgende opkomst uit Azië en China.

15 Franse en internationale paviljoens hebben hun deelname aan de ALL4PACK Paris reeds bevestigd, zoals bijvoorbeeld België, China, Spanje, Griekenland, Italië, Taiwan en Turkije.

Vanuit Nederland hebben de volgende bedrijven zich reeds aangemeld: AIROPACK – AMBAFLEX SPIRAL CONVEYOR SOLUTIONS – APOLLO VTS – CARRE KARTON – CODIAN ROBOTICS – CSI PALLETISING – DRAABE CONDAIR – JONGE POERINK CONVEYORS – LEGRO – LINDOR PRODUCTS – PET POWER – PREMIER TECH CHRONOS – QIMAROX – RACUPACK (BPA GROUP) – SYMACH BAGGING AND PALLETIZING – VREEBERG – XEIKON INTERNATIONAL.

Inschrijven is nog mogelijk en geschiedt geheel online via www.all4pack.com.