Road2France XL

Road
Wilt u weten welke mogelijkheden en kansen er voor u liggen op de Franse markt? Laat u inspireren en informeren tijdens de Road2France XL bijeenkomst, 26 mei in het Van der Valk Hotel Eindhoven.

Voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in het zakendoen met Frankrijk organiseren de Kamer van Koophandel (KvK) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO.nl) op donderdag 26 mei a.s. de Road2France in het van der Valk Hotel te Eindhoven.

Waarom Frankrijk?

Nederland en Frankrijk zijn van oudsher strategische handelspartners. Het land is met € 40 miljard het vierde exportland voor Nederland . Omgekeerd vertegenwoordigd de Franse export naar Nederland een waarde van € 17 miljard. Beide landen hechten veel waarde aan hun bilaterale handelsrelatie dat in juli 2015 het Frans-Nederlands economisch jaar van start is gegaan.
Er zijn inmiddels talrijke activiteiten met elkaar georganiseerd waarvan de Grand Départ van de Tour de France in juli 2015 en de handelsmissie van minister Ploumen in maart 2016 mooie voorbeelden zijn.
Kansrijke sectoren zijn: Agri & Food, Life Science & Health, Creatief en Digital, Water, Haven, Transport en Logistiek, High Tech Systems & Materials, Bouw en consumentgoederen.
De samenwerkingsverbanden tussen beide landen bieden mogelijkheden tot aandacht voor innovatie en ontwikkeling en de economie van morgen: slimme steden & mobiliteit, digitale en circulaire economie, energiebesparende oplossingen in de bouw en transport, serious gaming in de gezondheidssector.
De Road2France XL wordt georganiseerd om Nederlandse bedrijven verder inzicht te geven in de kansen en mogelijkheden op de Franse markt.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u, verdeeld over diverse presentaties, informatie over en inzicht in:

– Marktentree en ondersteunende instrumenten
– Online zakendoen in Frankrijk
– Uitvoeren van werkzaamheden
– Ervaringen van Nederlandse ondernemers uit diverse sectoren
– Zakelijke cultuur

Het volledige programma vindt u hier.

Aanmelden kan via: http://www.kvk.nl/bijeenkomsten/road2france-xl/