‘Uitnodiging Zakendoen met de Buren’

Heeft u plannen om zaken te doen in België, Duitsland, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk? Wilt u 1-op-1 advies van medewerkers van de ambassades, consulaten en NBSO’s ter plaatse? Bent u op zoek naar informatie over wet & regelgeving, financiering en het vinden van zakenpartners?

Dan is deelname aan de Roadshow Zakendoen met de Buren iets voor u!

Van 19 – 22 september organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in samenwerking met de Nederlandse ambassades, de Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) en de Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen BOM, Oost NV, Nom en Rotterdam Partners een meerdaagse roadshow over zakendoen met buren.

Om u de juiste weg op te helpen, kunt u tijdens de roadshow in gesprek gaan met vertegenwoordigers van het buitenlandnetwerk om uw businesscase en kansen of uitdagingen te bespreken. Diverse collega-ondernemers delen ervaringen over de do’s en don’ts bij onze ‘buren’. Daarnaast hebben we een informatiemarkt is er uitgebreid gelegenheid om te netwerken.

U kunt zich gratis aanmelden voor één van onderstaande roadshows:

Datum Locatie Focus*
Maandag 19 september Groningen Energie, Transport & Logistiek
Dinsdag 20 september Hengelo High Tech & Agro
Woensdag 21 september Den Bosch Life Science & Health
Donderdag 22 september Rotterdam Creatief, Digital & Start-ups

*De focus op deze sectoren is een richtlijn. Deelname staat open voor bedrijven uit alle sectoren.

Aanmelden kan tot donderdag 1 september via het registratieformulier. Schrijf u snel in, want het aantal individuele gespreksmogelijkheden is beperkt.

Wij hopen u te ontmoeten in deze week.