Autonomy Parijs, beurs rond stedelijke mobiliteitsomslag

Blog Bureau Transport en Milieu

AutonomyAutonomy is de eerste versie van een 4-daags festival gewijd aan de stedelijke mobiliteitsomslag voor stedelingen, bedrijven en beleidsmakers met als doel de transitie naar een duurzame en intelligente stedelijke mobiliteit te versnellen.

Ter gelegenheid van Autonomy biedt de Grande Halle de la Villette in Parijs onderdak aan een beurs, een reeks van conferenties en workshops, een uitwisselingsplatform voor professionele bezoekers en animaties voor het grote publiek. Tijdens dit festival kunnen de nieuwste innovaties op het gebied van stedelijke mobiliteit worden gepresenteerd, zoals innovatieve voertuigen, alternatief openbaar vervoer, baanbrekende technologieën en toepassingen die objecten met het internet en met elkaar verbinden.

WANNEER EN WAAR?
Van 6 t/m 9 oktober 2016 in de Grande Halle de la Villette in Parijs.

WAT KUNT U VERWACHTEN?
4 dagen om kennis te maken met producten en diensten die de stedelijke mobiliteit in de toekomst zullen bepalen
Beurs
Partners en exposanten presenteren hun innovatieve oplossingen…

View original post 459 woorden meer