WE ARE MUZE

Uniek, modieus en excentriek, dát is het kloppend hart van de modegroep WE ARE MUZE bestaande uit 4 creatieve designers. In samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Nederlandse Ambassade in Parijs hopen zij de Franse markt in eigen stijl te veroveren.

Het gebeurde allemaal toen Jessica Joyce, Melanie Brown, Conny Groenewegen en Natascha Nedoluha besloten de krachten te bundelen onder één naam: WE ARE MUZE. Graag willen zij internationaal bekend worden, maar zien hiervoor Parijs als de poort naar deze internationale modewereld. Onder het moto ‘Samen staan we sterker’ hopen zij dank zij het   instrument ‘Partners for International Business (PIB)’, in nauwe samenwerking met de RVO en de Nederlandse Ambassade in Parijs de komende jaren actief te zijn in Frankrijk.

Van 2 tot en met 5 september liet We are Muze op de modebeurs ‘Who’s Next?’ zich voor het eerst zien op de Franse modemarkt.

 Ter gelegenheid van de lancering van het PIB programma ‘WE ARE MUZE’ in Frankrijk houdt We ARE MUZE een modeshow op de Residentie ‘Hôtel d’Avaray’ op 29 september a.s. Deze zal eerst uit een show alleen voor de pers bestaan en daarna voor de overige genodigden.

Voor meer informatie zie: WE ARE MUZE en Who’s Next.

Wilt u zich als Nederlands bedrijf ook actief gaan inzetten op de Franse markt net als WE ARE MUZE? De Ambassade en de RVO staan u bij met advies. Zo kunnen zij u helpen bij het leggen van contacten met potentiële zakenpartners, het verschaffen van marktgerichte informatie en u steunen bij de organisatie van promotionele activiteiten. Verder kunnen zij u informeren over andere beurzen die voor u interessant kunnen zijn. Voor meer informatie over de Ambassade en de RVO?

Nederlandse Ambassade Parijs
Economie en Handel
+33 1 40 62 33 25 (of 27 i.p.v. 25)
7, Rue Eblé, 75007 Parijs
par-trade@minbuza.nl

Mocht u zich specifiek willen inzetten op de creatieve markt in Frankrijk, dan kan het Atelier Néerlandais een mogelijke springplank voor u zijn. Dit platform, gevestigd in de Rue de Lille, 75007 Parijs, biedt praktische steun en advies bij het verkennen van de Franse cultuur en markt. Voor meer informatie bezoek de website of neem contact op met:

Carolien van Tilburg
+33 01 45504704
121, rue de Lille, 75007 Parijs
info@atelierneerlandais.com
%d bloggers liken dit: