Dutch Design Week |22 – 30 oktober 2016

Meer dan 275.000 bezoekers, zo’n 2500 ontwerpers, ruim 100 locaties en dát 9 dagen lang: de Dutch Design Week (DDW), het grootste en meest diverse designevenement van Noord-Europa. Eindhoven is jaarlijks de thuishaven voor dit evenement en zal rijk gevuld worden met onder andere interessante lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten, tentoonstellingen en festiviteiten.

De DDW concentreert zich voornamelijk op ontwerpen voor de toekomst en interesseert zich in experiment, vernieuwing en cross-overs. Voor het werk en de ontwikkeling van jong talent gaat elk jaar bijzonder veel aandacht naartoe. 2500 ontwerpers uit zowel binnen- als buitenland zullen hun uiterste best doen hun ontwerpen te promoten. Deze creaties zullen op het gebied van product design, textiel & mode, grafisch ontwerp, ruimtelijk ontwerp en designmanagement & trends voorkomen.

‘Business et Design Match’ | 24 oktober 2016

Bent u opzoek naar een internationale afzet en zou u graag een zakenpartner willen vinden? Het RVO organiseert in samenwerking met Harnag Bioro en de KvK het ‘Business & Design Match’ op 24 oktober 2016. Dit evenement biedt kansen aan om contact te leggen met design professionals, uiteindelijk er een zakenpartner aan over te houden en uw netwerk te vergroten.

Waarom meedoen?

  • Toon iedereen uw kennis en ontwerp.
  • Leg contact met design experts voor uw ontwerp.
  • Initieer cross-border contacten en co-operations.
  • Vind nieuwe commerciële, technologische en onderzoek partners.
  • Krijg de laatste informatie op gebied van design, duurzaamheid en onderzoeksresultaten.
  • Presenteer, discussieer en ontwikkel nieuwe projecten.

Ga naar de website om u aan te melden.

Hoe werkt het?

  1. Registreer en plaats uw wensen op gebied van samenwerking.
  2. Zie de deelnemerslijst en maak afspraken met de bedrijven waar u interesse in heeft.
  3. Een week voor het evenement ontvangt u een voor u opgesteld afsprakenschema.

Voor meer algemene informatie kunt u Hans Kamphuis benaderen.

%d bloggers liken dit: