Maison&Objet – Paris Design Week september 2016

Rijk waren alle zalen van het beurscomplex van Paris-Nord Villepinte gevuld met het creatieve aanbod voor woondesign en –decoratie van Maison&Objet Paris op 2-5 september 2016. Deze 5 beursdagen stonden in het teken van inspiratie en networking, waarbij 64.591 vakbezoekers meer dan 3.000 exposanten uit 64 landen ontmoetten.

Specifiek aan de septembereditie is de sector MAISON&OBJET volledig gewijd aan premium oplossingen voor binnenhuisarchitectuur. Een ander hoogtepunt dit jaar was de introductie van het nieuwe digitale platform MOM (MAISON&OBJET AND MORE): mom.maison-objet.com. Voortaan kan de MAISON&OBJET community gedurende het hele jaar via dit online forum in contact blijven. Tegelijkertijd konden beursbezoekers en consumenten de beleving van de MAISON&OBJET terugvinden in de straten van Parijs in het kader van de PARIS DESIGN WEEK.

Lancering MAISON&OBJET AND MORE

Tijdens de afgelopen beurseditie introduceerde de MAISON&OBJET PARIS het online platform MAISON&OBJET AND MORE (MOM), mom.maison-objet.com.

Met reeds een prominente aanwezigheid op de sociale media, zoals Facebook (245.000 vrienden) en Instagram (85.000 volgers), ontwikkelt de vakbeurs zich verder met het nieuwe digitale platform bestemd voor het vinden van producten en het leggen van zakelijke contacten. De beleving van de vakbeurs is hiermee het hele jaar mogelijk. De complementariteit tussen de fysieke vakbeurs en de aanwezigheid op de sociale media evenals het online platform vormen een compleet ecosysteem voor het stimuleren van business, interactie en permanente contacten.

Sinds aanvang presenteert MOM een selectie van ruim 15.000 producten aan de MAISON&OBJET community. Toegankelijk per merk en per producttype, is elk artikel voorzien van een gedetailleerde omschrijving met foto’s en verwijst rechtstreeks naar de leverancier. In een economische context waarbij exposanten en bezoekers op zoek zijn naar efficiëntie en return on investment, speelt deze nieuwe dienst een stimulerende rol voor de groei van merken. Ter aanvulling van de fysieke beleving van de MAISON&OBJET benut MOM de periode tussen twee beursedities en fungeert eveneens als informatie- en inspiratiebron gedurende het hele jaar.

Born and raised by MAISON&OBJET PARIS

Iedere beurseditie vormt de MAISON&OBJET PARIS een broedplaats voor mooie gebeurtenissen. Bijvoorbeeld de lancering van een nieuwe collectie door Revol op de stand van de leverancier Petite Friture, ontstaan uit de ontmoeting in januari 2016 tussen de leverancier en de Talents à la Carte Färg & Blanche.

Deze ontmoeting onderstreept het belang van de MAISON&OBJET PARIS als trefpunt voor alle activiteitensectoren van de decoratie- en designbranche en het bevorderen van business en design.

Meer beursinformatie: www.maison-objet.com

 

           

 

%d bloggers liken dit: