Seanergy Normandie

3000 deelnemers, 220 exposanten, 15 landen, 40 conferenties en 800 zakenafspraken, de laatste editie van Seanergy in Biarritz 2016 was één groot succes. Deze beurs, speciaal georganiseerd voor de maritieme sector, staat in het teken van duurzame energie. 

De eerste editie van Seanergy vond dit jaar plaats in Biarritz in de Halle d’Iraty op 1 tot 2 juni. Het is de professionele plaats waar ontmoetingen tussen internationale, regionale ondernemers plaastsvinden. Dit jaar bedroeg de deelnemersopkomst 3000, waarvan 30% internationaal. Vanuit Nederland waren er dit jaar 3 bedrijven aanwezig. Deze bedrijven hebben tijdens dit evenement zeker niet stilgezeten: 28 verschillende gesprekken zijn gevoerd met Franse, Engelse, Belgische bedrijven. Verder was het Enterprise Europe Netwerk (EEN) Nederland de co-organisator.

Seanergy Normandië | 22-23 maart 2017
Bent u op zoek naar nieuwe contacten en wilt u graag de maritieme wereld laten zien wat voor vlees u in de kuip heeft? Goed nieuws! Wegens het grote succes en de hoge opkomst van de eerste editie, heeft Seanergy een tweede editie aangekondigd die zal plaatsvinden in Normandië. Le Havre zal het centrale middelpunt zijn voor dit evenement waar opnieuw conferenties, debatten, lunches, BtoB meetings en nog meer zaken zullen gaan plaatsvinden. In het teken van het MRE, Marine Renewable Energies, zullen de energie-, scheeps-, oceanografische, materiaal- en de offshore sectoren zich laten zien.

Waarom deelnemen?

  • Toon iedereen uw kennis.
  • Exposeer uw oplossingen door middel van het tonen van uw competenties aan uw klanten en partners van de Blue Economy.
  • Verrijk uw kennis door het bijwonen van de georganiseerde technische conferenties en speel een rol in de toekomst.
  • Doe nieuwe contacten op, vergroot uw netwerk aan zowel klanten als (samenwerkings-) partners.
  • Krijg de laatste informatie op het gebied van de maritiem duurzame ontwikkelingen.
  • Neem deel aan het programma voor zakenafspraken.

Ga naar de website om u aan te melden en vul het aanmeldingsformulier in.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Ambassade. Laat het ons alstublieft ook weten wanneer u zichzelf aangemeld heeft. Indien veel aanmeldingen zal de Ambassade een Holland Paviljoen organiseren.

 

Nederlandse Ambassade Parijs

Adriana Voerman

Attachée de la Mission Economique

Tel. +33 1 40 62 33 25

Adriana.voerman@minbuza.nl

7 Rue Eblé

75007 Parijs

Lafrance.nlambassade.org/