EURONAVAL: een internationale ontmoetingsplek

15.000 m2 expositieruimte, meer dan 400 exposanten, 28 landen en 25.000 bezoekers van over de hele wereld: het komt allemaal samen op de 25e editie van EURONAVAL. Deze tweejaarlijkse Parijse beurs, georganiseerd door de SOGENA, zal dit jaar op 17 – 21 oktober plaatsvinden bij ‘Le Bourget’.

Besluitvormers en professionals op het gebied van maritieme defensietechnologie zullen kennis met elkaar maken op dit event. Verder zullen de nieuwste producten, technologieën en diensten op maritiem defensieniveau in deze week gepresenteerd worden. Het is niets voor niets dat de opkomst zo hoog verwacht wordt, EURONAVAL is de grootste maritieme defensietechnologiebeurs van Europa.

10 nationale paviljoenen zullen aanwezig zijn op EURONAVAL 2016. Traditiegetrouw is er ook dit jaar door de NIVD een Holland Paviljoen georganiseerd waar een 15-tal Nederlandse bedrijven hun nieuwste technologie tentoonstellen. De beurs zal tevens bezocht worden door hoge vertegenwoordigers van de Ministeries van Defensie en Economische Zaken. Op 19 oktober organiseren de NIVD en de Nederlandse Ambassade samen een netwerkbijeenkomst voor Nederlandse bedrijven en hun contacten.

Meer informatie over de beurs: www.euronaval.fr