Nederlands Paviljoen op Pollutec Lyon 2016

Nederland zal ook dit jaar weer vertegenwoordigd worden: ruim 25 Nederlandse bedrijven zijn exposant tijdens de 27e editie van Pollutec van 29 november tot en met 2 december 2016.

Een tiental van deze Nederlandse bedrijven maken onderdeel uit van het convenant ‘Partners for International Business (PIB) Waste & Sustainable Energy France’ dat op 9 oktober 2014 is gesloten tussen bedrijven uit de sectoren duurzame energie, chemie en afvalverwerking en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

PIB Waste & Sustainable Energy France

Samenwerking met Franse partners is waar dit programma op gericht is. Frankrijk en Nederland hechten beiden veel waarde aan de ontwikkeling van de circulaire economie en duurzame groei. Het doel is om samen de Nederlandse afvalverwerking en biogassector richting Frankrijk gedurende de periode 2014-2017 te promoten.

Holland Paviljoen Pollutec

Tijdens de 27e editie van Pollutec, de internationale milieu en energie beurs, zijn ruim 25 Nederlandse bedrijven exposant. Het tiental bedrijven dat uitmaakt van de PIB, zal op het Holland Paviljoen (Hall 3 E 098) te vinden zijn. Daar zult u ook informatie vinden over de Green Deals, de Handelsmissie naar Nederland in 2017 en meer.

Netwerkcocktail Pollutec

Op donderdag 1 december organiseert de Nederlandse Ambassade in samenwerking met het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Lyon op het Holland Paviljoen een Netwerkcocktail. Deze zal plaatsvinden tussen 12h00 – 14h00.

 

Meer informatie over de Pollutec: http://www.pollutec.com/