Bedrijvendag Ambassadeursconferentie 2017

Op donderdag 2 februari vindt tijdens de Ambassadeursconferentie de Bedrijvendag plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst krijgen bedrijven de kans om ambassadeurs te spreken over ondernemen in het buitenland en specifieke vragen over de betreffende landen te stellen.

De Bedrijvendag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie die het ministerie van Buitenlandse Zaken jaarlijks organiseert voor ambassadeurs en consuls-generaal.

Verken uw internationale handelsmogelijkheden

Wilt u internationaal ondernemen of uw activiteiten uitbreiden? Op de Bedrijvendag zijn er meer dan 145 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal beschikbaar om uw internationale handelsmogelijkheden te verkennen. Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd, beschikken over een groot internationaal en diplomatiek netwerk, kennen de lokale markt en zijn experts op het gebied van de economische ontwikkelingen.

Speeddates

Tijdens deze dag kunt u korte één-op-één gesprekken aangaan met de aanwezige ambassadeurs en consuls-generaal. Bij aanmelding kunt u maximaal vier gesprekken per bedrijf aanvragen.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt en onder voorbehoud. Helaas zijn de plaatsen voor Frankrijk volledig bezet, maar mocht u interesse hebben in een ander land, dan is aanmelden mogelijk tot donderdag 19 januari. Mocht u graag toch een gesprek willen hebben met de Ambassade in Parijs, dan kunt u contact opnemen met:

Adriana Voerman

Attachée de la Mission Economique

Tel. +33 1 40 62 33 25

Adriana.voerman@minbuza.nl

7 Rue Eblé

75007 Parijs

Programma

15:15    Inloop, ontvangst en registratie
15:45    Welkom
16:00    Ronde 1 t/m 4 speeddating
17:00    Ronde 5 t/m 8 speeddating
18:00    Netwerkreceptie & uitreiking Ambassadeprijs
19:30    Einde netwerkreceptie

Aanmelden

Meld u voor 19 januari aan via dit formulier. Deelname aan het evenement is gratis. Bij afwezigheid zonder afmelding brengen wij € 225 in rekening.

Informatiemarkt

Naast het speeddate programma zijn er adviseurs van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst van Ondernemend Nederland, VNO-NCW, MKB-Nederland en de Kamer van Koophandel aanwezig om u van informatie te voorzien.

Netwerken

Traditiegetrouw wordt deze bijeenkomst afgesloten met een netwerkborrel. Hier legt u nieuwe contacten en versterkt u bestaande banden met collega-ondernemers, handel bevorderende organisaties, netwerkpartners en de aanwezige ambassadeurs en consuls-generaal.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met

3 reacties

 1. Michèle van Hasselt · ·

  Des te beter dat Frankrijk zo’n belangstelling krijgt ! Merci voor het snelle antwoord / prettige dag / Michèle vH

 2. Beste Michèle,
  Helaas is het maximum aantal plekken voor ‘Frankrijk’ al behaald,
  Mocht u graag meer willen weten over ondernemen in Frankrijk of heeft u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met de Nederlandse Ambassade in Parijs. In het blog kunt u de contactgegevens vinden. Wij helpen hier u graag bij.

  Fijne dag,
  Met vriendelijke groet,

  Celine Meijer

 3. Michèle van Hasselt · ·

  Is dat correct dat Frankrijk er niet bij de lijst van mogelijke exportlanden vermeld is ??