Hollandpaviljoen Salon Seanergy | 22-23 maart 2017

3000 deelnemers, 220 exposanten, 15 landen, 40 conferenties en 800 zakenafspraken, de laatste editie van Seanergy in Biarritz 2016 was één groot succes. Deze beurs, speciaal georganiseerd voor de maritieme sector, staat in het teken van duurzame energie. 

De eerste editie van Seanergy vond in 2016 plaats in Biarritz in de Halle d’Iraty op 1 en 2 juni. Het is de professionele ontmoetingsplek voor internationale en regionale ondernemers. Dat jaar bedroeg de deelnemersopkomst 3000, waaruit 30% internationaal.

Seanergy Normandië | 22-23 maart 2017

In navolging op eerdere Frans-Nederlandse evenementen rond het thema Wind op Zee, organiseert de Nederlandse Ambassade, in samenwerking met het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Nantes, een Holland Paviljoen, waarbij u de kans krijgt u te profileren en uw kennis en ervaring in het daglicht te stellen op deze Wind op Zee beurs. Ook zal er één dezer dagen een netwerkcocktail georganiseerd worden waarbij Franse partners en klanten uitgenodigd kunnen worden.

Waarom deelnemen?

  • Toon iedereen uw kennis.
  • Exposeer uw oplossingen door middel van het tonen van uw competenties aan uw klanten en partners van de Blue Economy.
  • Verrijk uw kennis door het bijwonen van de georganiseerde technische conferenties en speel een rol in de toekomst.
  • Doe nieuwe contacten op, vergroot uw netwerk aan zowel klanten als (samenwerkings-) partners.
  • Krijg de laatste informatie op het gebied van de maritiem duurzame ontwikkelingen.
  • Neem deel aan het programma voor zakenafspraken.

Voor uw deelname vragen wij u een bijdrage die zal afhangen van het aantal aanmeldingen. Indien interesse, kunt u contact opnemen met Mw. Adriana Voerman.

Nederlandse Ambassade Parijs

Adriana Voerman

Attachée de la Mission Economique

Tel. +33 1 40 62 33 25

Adriana.voerman@minbuza.nl

EEN Matchmaking

Enterprise Europe Network (EEN) organiseert op 22-23 maart 2017 een matchmaking event tijdens de Seanergy. Het biedt ondernemers en onderzoekinstanties de ideale gelegenheid om potentiële internationale zakenpartners te vinden. Hierbij zullen er sessies van 1-op-1 gesprekken van 30 minuten plaatsvinden. U kunt u aanmelding via deze link.

een reactie

  1. Duurzame energie is erg belangrijk, fossiele brandstoffen raken op en het is nog veel beter voor het milieu ook!

    Groet, Martijn

%d bloggers liken dit: