MODE CITY 8-10 JULI 2017 – PORT DE VERSAILLES -PAVILLON 1

Van 8 t/m 10 juli 2017 vindt in Parijs De Mode City, hét toonaangevende vakevenement voor inkopers uit de sector badmode en lingerie, plaats. Gedurende drie dagen komt de complete branche bijeen om te creëren, te innoveren en te delen. De Mode City is een businessbeurs bij uitstek waar bezoekers inspiratie opdoen, nieuwe trends ontdekken en in enkele dagen het meest complete aanbod kunnen ontdekken, met 400 merken op het gebied van lingerie, badmode en activewear.

Trends en innovaties
In verschillende beursruimtes worden de trends voor het voorjaar/zomerseizoen 2018 gepresenteerd:
– De Trendruimte toont de laatste stukken die niet mogen missen in de winkel tijdens de zomer 2018.
– De ruimte The Selection presenteert de meest karakteristieke producten van dit seizoen, verschenen in de The Selection-gids.
– De Retail Academy biedt concrete retailantwoorden die bezoekers direct kunnen toepassen. Op aanvraag is er persoonlijke coaching voor de verkoopontwikkeling van de winkel mogelijk (coaching@eurovet.fr)

EXPOSED (NIEUW)
Het nieuwe concept EXPOSED is gestart in januari en wordt voortgezet in juli. UNCOVER wordt EXPOSED. Een sublieme en vooruitstrevende selectie badmode & lingerie: na de Salon International de la Lingerie in januari, onthult de Mode City van een wereld van inspirerende badmode- en lingeriemerken in de exclusieve beursruimte EXPOSED.
Voor meer informatie, kijk op: www.exposedparis.com

SPORTIV
Voor de tweede keer organiseert Eurovet de beursruimte ‘Sportiv’, gewijd aan de moderne vrouw op zoek naar een nieuwe sensualiteit, waar de laatste noviteiten op het gebied van dames sportswear te ontdekken zijn.
De organisatie streeft ernaar om activewear te presenteren dat zowel nuttig als aantrekkelijk is. De vrouwelijke identiteit is veranderd, de actieve vrouw heeft zich ontwikkeld tot een nieuw beeld: de sportieve vrouw. Deze nieuwe vrouw wenst stijl en comfort te combineren, en tegelijkertijd zelfverzekerd en sexy te zijn.

Voor meer beursinformatie: WWW.MODE-CITY.COM