BIJORHCA PARIS – DÉ NAJAARSBEURS VOOR SIERADEN – VINDT PLAATS VAN 8-11 SEPTEMBER

De najaarseditie van de BIJORHCA Paris vindt plaats van 8 t/m 11 september 2017 in Parijs waar professionals gedurende vier dagen terecht kunnen voor de fascinerende wereld van design, ontwerp en elegantie van de sieradenbranche. Naast het aanbod bestaande uit juwelen, fantasiesieraden en horloges, wordt de sector ‘Elements’ uitgebreid met verpakkingen, diensten, winkelinrichting, decoraties, zakelijke benodigdheden, gereedschappen en machines. De Bijorhca Paris verwelkomt meer dan 400 merken, waaronder ongeveer 100 nieuwe namen en 55% internationale exposanten afkomstig uit 30 landen. Ruim 12.000 vakbezoekers van 85 nationaliteiten worden verwacht op de vakbeurs om er de laatste trends, merken en designers te ontdekken.

VERNIEUWDE TRENDRUIMTE
Op zoek naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van sieraden, het doorbreken van traditionele grenzen en aandacht voor de exposanten, wordt de Trendruimte van de Bijorhca Paris volledig vernieuwd. Het trendbureau Elizabeth Leriche heeft een nieuw ontwerp gemaakt waarbij waardevolle sieraden worden gecombineerd met fantasiesieraden, zoals een multifunctionele conceptstore.

Deze trendruimte vormt een uniek hulpmiddel voor inkopers:

  • mode inspiratie met de laatste trends voor het najaar/winter seizoen 2017/2018
  • merchandising advies voor retailers
  • een speciaal decor met sieraden van exposanten

FLAGSHIP EVENEMENT
Als toonaangevend vakevenement, richt de Bijorhca Paris zich op economische ontwikkeling, identificatie van nieuwe distributiemogelijkheden en groeimarkten, uitwisseling over de laatste innovaties en de analyse van trends.

Na een succesvolle start in januari 2017 wordt het 3D Village, ruimte voor uitwisseling en demonstraties in de sector Elements, dit jaar opnieuw georganiseerd. Bezoekers kunnen hier terecht voor het ontdekken van creatieve en economische belangen die spelen in de huidige technologische revolutie van de sieradenbranche.

Informatie en contact in Nederland
Op www.bijorhca.com kunnen bezoekers terecht voor de voorbereiding van hun beursbezoek, de aanvraag van toegangsbadges het programmaoverzicht en de exposantenlijst. In Nederland wordt de Bijorhca Paris vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel: 020-4620020, email: info@promosalons.nl). Hier kunnen geïnteresseerden terecht met al hun vragen met betrekking tot bezoek aan de beurs.