World Efficiency Solutions 12-14 December

Verlaging van de CO2-uitstoot en verduurzaming van de productie is een must voor iedere onderneming of organisatie. Internationale oriëntatie is hierbij van cruciaal belang. Daarom staat Parijs van 12 tot en met 14 december weer in het teken van toekomstbestendig ondernemen. Niet minder dan 20.000 economische stakeholders, publiek en privaat, delen hun vragen en oplossingen rond schone energie, verantwoorde consumptie, groene infrastructuur, mobiliteit en duurzame steden.

Natuurlijk mogen de Nederlandse topsectoren daar niet ontbreken.
Presenteer, leer en doe zaken op World Efficiency Solutions, het grootste internationale vak evenement voor grondstoffenefficiëntie en low-carbon oplossingen.

Holland Paviljoen:
Samen met zowel publieke als private organisaties worden de Nederlandse topsectoren door middel van een Holland Paviljoen gepromoot op de World Efficiency Solutions. Het Holland Paviljoen beslaat 200m2 en biedt de ideale mogelijkheid om (potentiele) klanten uit te nodigen op een representatieve en duurzame locatie op de beurs. Het Holland Paviljoen zal gelegen zijn op een strategische locatie op de beurs, waarbij organisaties een ideale exposure mogelijkheid hebben. Daarnaast hebben onderhandelingen over het Holland Paviljoen gezorgd voor een lagere totaalprijs voor deelname aan World Efficiency Solutions.

Er zijn verschillende mogelijkheden om deel te nemen aan het Holland Paviljoen. Het is enerzijds mogelijk om uw eigen organisatie te promoten met een individuele stand van 9m2, waarbij u uw stand kunt invullen naar eigen wens. Anderzijds is het mogelijk om deel te nemen aan de “open space” op het Holland Paviljoen, waarbij organisaties gebruik kunnen maken van een gemeenschappelijke ruimte om hun netwerk uit te nodigen. Deze ruimte is voorzien van schermen waarop presentaties van de verschillende organisaties kunnen worden afgespeeld.

Naast het Holland Paviljoen zullen er verschillende lezingen, workshops en relevante netwerk evenementen georganiseerd worden waar exploitanten van het Holland Paviljoen aan deel kunnen nemen.
Vanuit Nederland wordt getracht een bewindspersoon uit te nodigen voor de opening van het paviljoen en een key-note speech te geven.
Tevens is het mogelijk om presentaties of workshops te organiseren op het Holland Paviljoen voor maximaal 50 personen.

Voor wie:
-Elk middelgroot of groot bedrijf met internationale ambities
-Bedrijven op zoek naar oplossingen voor hun duurzaamheidsvraagstukken
-Steden en gemeenten met duurzame vragen en oplossingen.

Inschrijven
Vraag een inschrijf formulier op door te mailen naar: par-ec@minbuza.nl